Povezane vesti
Svetska premijera filma „Virus patološke dobrote“ Predraga Ličine na 32. Sarajevo film festivalu
Danas pre 12 sati
Dugometražni igrani film Virus patološke dobrote, reditelja Predraga Ličine i producenta Đorđa Vranješa, imaće svetsku premijeru 19. avgusta u okviru Open Air programa na 32. Sarajevo Film Festivalu, koji se održava od 14. do 21. avgusta. „Baš sam sretan… »
Svetska premijera filma "Virus patološke dobrote" Predraga Ličine 19. avgusta na 32. Sarajevo Film Festivalu
Telegraf pre 14 sati
Dugometražni igrani film Virus patološke dobrote, reditelja Predraga Ličine i producenta Đorđa Vranješa, imaće svetsku premijeru 19. avgusta u okviru Open Air programa na 32. Sarajevo Film Festivalu, koji se održava od 14. do 21. avgusta. „Baš sam srećan… »
Goli muškarac upada u Zorkin stan i tvrdi da je stigao iz budućnosti: Svetska premijera novog filma Predraga Ličine "Virus…
Nova pre 15 sati
Dugometražno igrano ostvarenje "Virus patološke dobrote" Predraga Ličine svetsku premijeru imaće na predstojećem, 32. Sarajevo film festivalu. Novi naslov scenariste i reditelja Predraga Ličine i producenta Đorđa Vranješa "Virus patološke dobrote" biće… »
Nova satirična SF komedija Predraga Ličine: Svetska premijera Virusa patološke dobrote 19. avgusta na 32. Sarajevo Film…
Nedeljnik pre 15 sati
Dugometražni igrani film Virus patološke dobrote, reditelja Predraga Ličine i producenta Đorđa Vranješa, imaće svetsku premijeru 19. avgusta u okviru Open Air programa na 32. Sarajevo Film Festivalu, koji se održava od 14. do 21. avgusta. „Baš sam sretan… »
Svetska premijera srpsko-hrvatske SF satire u Sarajevu: „Virus patološke dobrote“ otvara pitanje može li dobrota biti…
Kurir pre 15 sati
Vesti dana »
„Ovo im je poslednja šansa“: Tramp ponovo preti Iranu, tvrdi da su pregovori u toku iako Teheran to negira
Danas pre 6 satijoš 1 povezana