Povezane vesti
"Prija nema taj pritisak kada pravi koncerte": Karleuša iskreno o kolegama, pa se javno obratila Milančetu
Mondo pre 20 dana
Jelena Karleuša govorila je o podršci kolega, pritisku koji godinama trpi, ćerkama Atini i Niki, odnosu s bivšim suprugom Duškom Tošićem, ali i o koncertu koji je dugo najavljivala. Pogledaje fotografije Jelene Karleuše: Ona je na početku istakla da prvi… »
„PLJUNULA SAM OSOBU KOJU SAM VOLELA KOJA MI JE PONUDILA DROGU!“ Jelena Karleuša otvorila vrata svog doma i ogolila dušu o…
Svet & Skandal pre 20 dana
Pop zvezda Jelena Karleuša ugostila je medijsku ekipu u svom domu i u emotivnoj ispovesti govorila o podršci kolega, pritisku koji godinama trpi, ćerkama Atini Tošić i Niki Tošić, odnosu sa bivšim suprugom Duškom Tošićem, ali i o koncertu koji je dugo… »
Nikad iskreniji intervju JK: Prija nema pritisak kad pravi koncert, ja kad zakažem, ulazim u rat! O paklu kroz koji prolazi na…
Kurir pre 20 dana
Jelena Karleuša ugostila je ekipu "Stars specijala" u svom domu i govorila o podršci kolega, pritisku koji godinama trpi, ćerkama Atini i Niki, odnosu s bivšim suprugom Duškom Tošićem, ali i o koncertu koji je dugo najavljivala. Pop zvezda je na početku… »
Vesti dana »
Požari i krize u Srbiji: Mobilisani resursi i procesuiranje širenja lažnih vesti
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 36 povezanih
Vučić otkrio šta sledi - najavio povećanje penzija već ove godine: Penzionerima stiže i dodatnih 6.000 dinara
Blic pre 21 minutajoš 26 povezanih
VREME DANAS I NAREDNIH DANA: U Nišu 35 stepeni, sutra još toplije – stiže novi nalet vrućine
Glas juga pre 1 satjoš 40 povezanih
Veliki potres u Partizanu: Ostavke padaju odmah posle Hetafea – Ilić odlazi sa klupe!
Hot sport pre 6 minutajoš 30 povezanih
Odbor za poljoprivredu u Skupštini Srbije po hitnom postupku usvojio rebalans budžeta za 2026.
Beta pre 31 minutajoš 17 povezanih