Povezane vesti
"Prija nema taj pritisak kada pravi koncerte": Karleuša iskreno o kolegama, pa se javno obratila Milančetu
Mondo pre 6 sati
Jelena Karleuša govorila je o podršci kolega, pritisku koji godinama trpi, ćerkama Atini i Niki, odnosu s bivšim suprugom Duškom Tošićem, ali i o koncertu koji je dugo najavljivala. Pogledaje fotografije Jelene Karleuše: Ona je na početku istakla da prvi… »
„PLJUNULA SAM OSOBU KOJU SAM VOLELA KOJA MI JE PONUDILA DROGU!“ Jelena Karleuša otvorila vrata svog doma i ogolila dušu o…
Svet & Skandal pre 9 sati
Pop zvezda Jelena Karleuša ugostila je medijsku ekipu u svom domu i u emotivnoj ispovesti govorila o podršci kolega, pritisku koji godinama trpi, ćerkama Atini Tošić i Niki Tošić, odnosu sa bivšim suprugom Duškom Tošićem, ali i o koncertu koji je dugo… »
Nikad iskreniji intervju JK: Prija nema pritisak kad pravi koncert, ja kad zakažem, ulazim u rat! O paklu kroz koji prolazi na…
Kurir pre 9 sati
Jelena Karleuša ugostila je ekipu "Stars specijala" u svom domu i govorila o podršci kolega, pritisku koji godinama trpi, ćerkama Atini i Niki, odnosu s bivšim suprugom Duškom Tošićem, ali i o koncertu koji je dugo najavljivala. Pop zvezda je na početku… »
Vesti dana »
Đedović: Situacija izuzetno kompleksna - struja ostaje stabilna; Država radi na održivom rešenju za NIS
RTV pre 56 minutajoš 52 povezane
AMSS: U vozilima ne ostavljajte ništa što od vrućine može da eksplodira i zapali se
Beta pre 3 satajoš 39 povezanih
Studenti u blokadi objavili da je udruženje Studentska lista upisano u APR
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 90 povezanih