Povezane vesti

Demanti na saopštenje neformalne grupe građana „ Bitka za Vlasinu“

Demanti na saopštenje neformalne grupe građana „ Bitka za Vlasinu“

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC-VLASOTINCE Demanti na saopštenje neformalne grupe građana „ Bitka za Vlasinu“ objavljenom 01.08.2026.godine. Kako me je neformalna grupa građana „Bitka za Vlasinu“ optužila da sam lažirala sanitarne izveštaje i time direktno ugrozila zdravlje… »
Demanti Ivane Kulić na saopštenje neformalne grupe građana „ Bitka za Vlasinu“

Demanti Ivane Kulić na saopštenje neformalne grupe građana „ Bitka za Vlasinu“

Jugmedia pre 7 sati
Kako me je neformalna grupa građana „Bitka za Vlasinu“ optužila da sam lažirala sanitarne izveštaje i time direktno ugrozila zdravlje kupača, imam profesionalnu i moralnu odgovornost da razjasnim činjenice, ukoliko su ostale nejasne jer sam potpisala… »
Dr Ivana Mitić demantuje grupu "Bitka za Vlasinu" iz koje tvrde da je ZZJZ u Leskovcu lažirao rezultate analiza kvaliteta vode…

Dr Ivana Mitić demantuje grupu "Bitka za Vlasinu" iz koje tvrde da je ZZJZ u Leskovcu lažirao rezultate analiza kvaliteta vode…

N1 Info pre 12 sati
Neformalna grupa građana "Bitka za Vlasinu" je saopštila da je podnela krivične prijave protiv odgovornih u Zavodu za javno zdravlje (ZZJZ) Leskovac i Opštini Vlasotince, tvrdeći da su lažnim rezultatima analiza kvaliteta vode na gradskom kupalištu na… »
Leskovački Zavod za javno zdravlje demantuje grupu „Bitka za Vlasinu“ da su rezultati analiza kvaliteta vode lažirani

Leskovački Zavod za javno zdravlje demantuje grupu „Bitka za Vlasinu“ da su rezultati analiza kvaliteta vode lažirani

Južne vesti pre 12 sati
„Reka Vlasina, pa i samo kupalište iznad brane, nisu prepuni fekalnih bakterija, fekalne bakterije su u svim ispitivanim uzorcima vode za kupanje reke Vlasine u granicama dozvoljenih“, kaže prim. dr Ivana Mitić, spec. higijene iz Zavoda za javno zdralje… »
Specijlista higijene odbacuje optužbe: Izveštaji o vodi na Vlasini nisu lažirani

Specijlista higijene odbacuje optužbe: Izveštaji o vodi na Vlasini nisu lažirani

Stav.life pre 13 sati
Povodom saopštenja neformalne grupe građana „Bitka za Vlasinu“, objavljenog 1. avgusta, u kojem su iznete optužbe da su sanitarni izveštaji o kvalitetu vode na kupalištu iznad brane na reci Vlasini falsifikovani, reagovala je lekar specijalista higijene… »
Prim. dr Ivana Mitić odbacila optužbe: „Nisam falsifikovala izveštaje o kvalitetu vode na Vlasini“

Prim. dr Ivana Mitić odbacila optužbe: „Nisam falsifikovala izveštaje o kvalitetu vode na Vlasini“

Rešetka pre 13 sati
Prim. dr Ivana Mitić, specijalistkinja higijene iz Zavoda za javno zdravlje Leskovac, odgovorila je na optužbe neformalne grupe građana „Bitka za Vlasinu“, koja je na društvenim mrežama tvrdila da je falsifikovala sanitarne izveštaje i time ugrozila… »

Vesti dana »