Povezane vesti
Neverovatan snimak sa Žabljaka: Jedan od najboljih fudbalera sveta jaše konja na Durmitoru VIDEO
B92 pre 23 dana
Nestvarno lep Durmitior iz godine u godinu privlači vrhunske sportiste koji biraju da deo letnjeg odmora provedu upravo na ovoj destinaciji na severu Crne Gore. U Etno-katun Durmitor danas je stigao i jedan od najboljih fudbalera sveta Rodrigo Hernandez… »
Neverovatan snimak sa Žabljaka: Jedan od najboljih fudbalera sveta jaše konja na Durmitoru, došao u selo koje obožava Novak…
RINA pre 23 dana
Žabljak – Nestvarno lep Durmitior iz godine u godinu privlači vrhunske sportiste koji biraju da deo letnjeg odmora provedu upravo na ovoj destinaciji na severu Crne Gore. Nakon Novaka Đokovića u Etno-katun Durmitor danas je stigao i jedan od najboljih… »
(Foto) Mesto koje obožava Novak Đoković! Jedan od najboljih fudbalera sveta Rodri stigao na Žabljak, jahao konja i uživao u…
Dnevnik pre 23 dana
Nestvarno lep Durmitor iz godine u godinu privlači vrhunske sportiste koji biraju da deo letnjeg odmora provedu upravo na ovoj destinaciji na severu Crne Gore. Nakon Novaka Đokovića u Etno-katun Durmitor danas je stigao i jedan od najboljih fudbalera… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 3 satajoš 46 povezanih
Fudbaler Zvezde citirao Kobija Brajanta pred meč sa Viktorijom
Telegraf pre 12 minutajoš 51 povezana
"Sve što boli moju sestru boli i mene" Novo oglašavanje Indi Aradinović u jeku drame sa Editom: "Đavo me je pobedio"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih