Povezane vesti
Političar proglašen za stranog agenta pobegao u Pariz uprkos zabrani da napusti Rusiju
Politika pre 2 sata
Boris Nadeždin napustio Rusiju i stigao u Pariz. Ruski opozicioni političar Boris Nadeždin saopštio je danas da je napustio Rusiju, nekoliko dana nakon što je obustavio kandidaturu za poslanika na parlamentarnim izborima koji će biti održani u septembru… »
Opozicioni političar Boris Nadeždin napustio Rusiju
Radio 021 pre 4 sati
Boris Nadeždin, jedan od poslednjih preostalih kritičara Kremlja koji je boravio u Rusiji, a nije u zatvoru, izjavio je danas da je napustio zemlju. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Imam dobre vesti. Živ sam i slobodan. Nažalost, nisam u… »
Ruski opozicioni političar Boris Nadeždin, osuđen u Rusiji, pobegao u Francusku
N1 Info pre 6 sati
Boris Nadeždin, jedan od poslednjih preostalih kritičara Kremlja koji boravi u Rusiji, a nije u zatvoru, izjavio je danas da je napustio zemlju. "Imam dobre vesti. Živ sam i slobodan. Nažalost, nisam u Rusiji", rekao je Nadeždin u video snimku… »
Beta pre 6 sati
Boris Nadeždin, jedan od poslednjih preostalih kritičara Kremlja koji boravi u Rusiji, a nije u zatvoru, izjavio je danas da je napustio zemlju. "Imam dobre vesti. Živ sam i slobodan. Nažalost, nisam u Rusiji", rekao je Nadeždin u video snimku… »
Radio sto plus pre 6 sati
“Sada moram da razmislim i shvatim kako da krenem dalje”, dodao je Nadeždin navodeći da će naknadno objaviti svoje planove. Bivši poslanik Državne dume, donjeg doma ruskog parlamenta, Nadeždin (63) se povukao sa parlamentarnih izbora zakazanih u… »
Pravo u centar pre 6 sati
Boris Nadeždin, jedan od poslednjih preostalih kritičara Kremlja koji boravi u Rusiji, a nije u zatvoru, izjavio je danas da je napustio zemlju. „Sada moram da razmislim i shvatim kako da krenem dalje“, dodao je Nadeždin navodeći da će naknadno… »
Ruski opozicioni političar Boris Nadeždin pobegao u Francusku
Nova pre 6 sati
Boris Nadeždin, jedan od poslednjih preostalih kritičara Kremlja koji je boravio u Rusiji, a nije u zatvoru, izjavio je danas da je napustio zemlju. "Imam dobre vesti. Živ sam i slobodan. Nažalost, nisam u Rusiji", rekao je Nadeždin u video snimku… »
Boris Nadeždin napustio Rusiju
Telegraf pre 9 sati
Ruski opozicioni političar Boris Nadeždin saopštio je u ponedeljak da je napustio Rusiju, nekoliko dana nakon što je bio primoran da obustavi svoju kandidaturu za parlamentarne izbore u septembru, usled sve većeg pritiska vlasti. "U dobrim vestima - živ… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 52 povezane
AMSS: U vozilima ne ostavljajte ništa što od vrućine može da eksplodira i zapali se
Beta pre 3 satajoš 39 povezanih
Studenti u blokadi objavili da je udruženje Studentska lista upisano u APR
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 90 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih