Povezane vesti
"Anita je devojka za jedno veče, Sofija se bavi najstarijim zanatom" Boža Džons izneo šok tvrdnje, ima i dokaze: "Otac me je…
Blic 03.08.2026
Negirao je da je imao intimne odnose sa muškarcima i komentarisao razne rijaliti učesnike, iznoseći mišljenja i optužbe. Rijaliti mu je omogućio prepoznatljivost i otvorio put do muzičkih i estradnih krugova. Bivši rijaliti učesnik Boža Džons napravio je… »
"Otac me isterao iz kuće, bio sam na ulici" Ispovest bivšeg Elitara - razotkrio cimere: Sofija se bavi najstarijim zanatom, a…
Kurir 03.08.2026
Nekadašnji rijaliti učesnik Boža Džons odlučio da napravi pauzu od rijalitija i u potpunosti se posveti svom privatnom životu, a sada je podelio potresne detalje iz svog života, ali i dao osvrt na bivše učesnike. Najpre je dao ispovest o odnosu sa ocem i… »
Vesti dana »
Albanci ponovo kamenicama i pirotehnikom gađali sedište Euleksa zbog presude Tačiju i ostalima
Radio 021 pre 8 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Beta pre 8 minutajoš 17 povezanih
Tramp zapretio EU tarifama zbog predloga o pridruženom članstvu Kanade
Sputnik pre 18 minutajoš 5 povezanih
Raketni napad na Kijev, ima žrtava; Ukrajina napala rafineriju u Jaroslavlju i aerodrom u Rostovu
RTS pre 27 minutajoš 2 povezane
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio novi paket protiv Rusije - na potezu Tramp
Sputnik pre 23 minutajoš 4 povezane