Povezane vesti
"Blokiran je" David Dragojević o odnosu sa Dejanom, njegovim ulaskom u Elitu 10: "Voleo bih da ga vidim tamo"
Telegraf pre 1 dan
Bivši rijaliti učesnik David Dragojević danas je u potpunosti posvećen porodičnom životu i očinstvu, a kako kaže, porodica mu je postala najveći prioritet. Ipak, zbog poslovnih obaveza često je razdvojen od supruge i sina, što mu, kako priznaje, veoma… »
"Dejan mi je na bloku do daljeg" Velika ispovest Davida Dragojevića o odnosu sa bratom i njegovom ulasku u Elitu 10: "Ima moju…
Kurir pre 4 sati
David Dragojević ostavio je rijaliti karijeru iza sebe i danas uživa u čarima očinstva i porodici, za koju kaže da mu je na prvom mestu i najbitnija, a sada je otkrio da je nikad srećniji, kao i kakvi su mu dalji planovi. David trenutno boravi na… »
"Dejan mi je na bloku do daljnjeg": Ispovest Davida Dragojevića o odnosu sa bratom i njegovom ulasku u Elitu 10
Mondo pre 4 sati
David Dragojević ostavio je rijaliti karijeru iza sebe i danas uživa u čarima očinstva i porodici, za koju kaže da mu je na prvom mestu i najbitnija, a sada je otkrio da je nikad srećniji, kao i kakvi su mu dalji planovi. David trenutno boravi na… »
"Dejan mi je na bloku do daljnjeg" David Dragojević progovorio o odnosu sa bratom i njegovom ulasku u Elitu 10: "Ima moju…
Blic pre 6 sati
Zbog posla često je razdvojen od supruge i sina, a nedostajanje porodice mu teško pada. Ne planira povratak u rijaliti, ali podržava brata Dejana za eventualni ulazak u novu sezonu, uz poštovanje mišljenja Dejanove supruge. David Dragojević ostavio je… »
Vesti dana »
„Ovo im je poslednja šansa“: Tramp ponovo preti Iranu, tvrdi da su pregovori u toku iako Teheran to negira
Danas pre 5 satijoš 1 povezana