Povezane vesti

„Zamalo sam umro“: Zvezda NBA lige otkrila zašto je prerano završila karijeru

„Zamalo sam umro“: Zvezda NBA lige otkrila zašto je prerano završila karijeru

Danas pre 22 dana
Kris Boš, jedna od NBA legendi i dvostruki šampion sa Majami Hitom bio je primoran da prerano završi karijeru zbog zdravstvenih problema. Poslednje utakmice u svojoj karijeri je odigrao još daleke 2016. godine, sa samo 32 godine. Međutim, Boš je prošlog… »
"Skoro sam umro" Legendarni NBA šampion jedva preživeo novu dramu - zbog iste bolesti je završio karijeru sa 32 godine!

"Skoro sam umro" Legendarni NBA šampion jedva preživeo novu dramu - zbog iste bolesti je završio karijeru sa 32 godine!

Kurir pre 22 dana
Jedan od najvećih košarkaša svoje generacije Kris Boš otkrio je detalje dramatične zdravstvene borbe koja je ponovo potresla njegov život. Dvostruki NBA šampion priznao je da je u januaru doživeo plućnu emboliju i da je samo pukom srećom izbegao najgori… »
"Bio sam na ivici smrti, vratio sam se iz mrtvih": Legendarni košarkaš otkrio dramu koja ne prestaje, harao NBA ligom, a sada…

"Bio sam na ivici smrti, vratio sam se iz mrtvih": Legendarni košarkaš otkrio dramu koja ne prestaje, harao NBA ligom, a sada…

Nova pre 22 dana
Kris Boš već godinama nije na NBA parketima, ali njegova najveća borba vodi se daleko od košarke. Legendarni krilni centar i dvostruki šampion sa Majamijem otkrio je da se i dalje suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, koji ga prate još od… »

Vesti dana »