Povezane vesti
„Zamalo sam umro“: Zvezda NBA lige otkrila zašto je prerano završila karijeru
Danas pre 3 sata
Kris Boš, jedna od NBA legendi i dvostruki šampion sa Majami Hitom bio je primoran da prerano završi karijeru zbog zdravstvenih problema. Poslednje utakmice u svojoj karijeri je odigrao još daleke 2016. godine, sa samo 32 godine. Međutim, Boš je prošlog… »
"Skoro sam umro" Legendarni NBA šampion jedva preživeo novu dramu - zbog iste bolesti je završio karijeru sa 32 godine!
Kurir pre 5 sati
Jedan od najvećih košarkaša svoje generacije Kris Boš otkrio je detalje dramatične zdravstvene borbe koja je ponovo potresla njegov život. Dvostruki NBA šampion priznao je da je u januaru doživeo plućnu emboliju i da je samo pukom srećom izbegao najgori… »
"Bio sam na ivici smrti, vratio sam se iz mrtvih": Legendarni košarkaš otkrio dramu koja ne prestaje, harao NBA ligom, a sada…
Nova pre 7 sati
Kris Boš već godinama nije na NBA parketima, ali njegova najveća borba vodi se daleko od košarke. Legendarni krilni centar i dvostruki šampion sa Majamijem otkrio je da se i dalje suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, koji ga prate još od… »
Vesti dana »
Srbija pod udarom ekstremnog toplotnog talasa sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 70 povezanih
Zahtevi za ostavku ministra prosvete nakon izjava o Jovinoj gimnaziji
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 17 povezanih
Više od 20 udruženja za zaštitu životinja pozvalo Ministarstvo da povuče Nacrt zakona o dobrobiti životinja iz procedure
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih