Povezane vesti
Vilagoš: Nekad sam bila apsolutni favorit, sad ne mogu opušteno
Sport klub pre 2 sata
Srpska kopljašica Adriana Vilagoš ide na Evropsko prvenstvo u Birmingemu posle dve srebrne medalje na šampionatima Starog kontinenta. Po mnogim ocenama 22-godišnjakinja je najveći talenat koji se u atletici pojavio na prostorima ne samo Srbije, već i… »
Angelina Topić: „Verujem u čuda“
Sputnik pre 3 sata
Verujem u čuda i daću sve od sebe da dođem do najboljeg mogućeg rezultata, ali ništa osim toga nije u mojim rukama, izjavila je reprezentativka Srbije u atletici Angelina Topić uoči Evropskog prvenstva, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta u… »
Angelina Topić: Život bi mi bio mnogo lakši kada bih mogla da planiram rezultate
Danas pre 7 sati
Srpska skakačica uvis Angelina Topić izjavila je da na predstojećem atletskom Evropskom prvenstvu u Birmingemu očekuje veliku borbu za medalje i dodala da će dati sve od sebe da dođe do najboljeg mogućeg rezultata. Topić je ove sezone ostvarila… »
Angelina Topić: Verujem u čuda, daću sve od sebe da dođem do najboljeg mogućeg rezultata na EP
RTV pre 9 sati
BEOGRAD - Verujem u čuda i daću sve od sebe da dođem do najboljeg mogućeg rezultata, ali ništa osim toga nije u mojim rukama, izjavila je reprezentativka Srbije u atletici Angelina Topić uoči Evropskog prvenstva, koje će biti održano od 10. do 16… »
Angelina Topić pred Evropsko prvenstvo: Život bi bio lakši kad bih mogla da planiram rezultate
RTS pre 9 sati
Angelina Topić u odličnom raspoloženju i sa velikim samopouzdanjem dočekuje Evropsko prvenstvo u Birmingemu, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta, dok Luka Bošković priželjkuje plasman u finale takmičenja u skoku udalj. Srpska rekorderka u skoku… »
"Verujem u čuda!" Angelina Topić puna samopouzdanja pred Evropsko prvenstvo!
Kurir pre 9 sati
Tokom duge i izuzetno uspešne karijere u skoku uvis, Dragutin Topić umeo je da kaže da mu je bilo neophodno da neposredno pre velikog takmičenja ostvari rezultat s kojim može da se bori za medalju. To mu ulije samopouzdanje. Njegova ćerka i pulenka u… »
Angelina Topić sa velikim samopouzdanjem očekuje evropsko Prvenstvo: Verujem u čuda
Dnevnik pre 9 sati
Angelina Topić sa velikim samopouzdanjem dočekuje Prvenstvo Evrope u Birmingemu, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta. Tokom duge i izuzetno uspešne karijere u skoku uvis, Dragutin Topić umeo je da kaže da mu je bilo neophodno da neposredno pre… »
Motivisana kao nikad do sad: Angelina Topić puca od samopouzdanja pred Evropsko prvenstvo
Večernje novosti pre 9 sati
Verujem u čuda i daću sve od sebe da dođem do najboljeg mogućeg rezultata, ali ništa osim toga nije u mojim rukama, izjavila je reprezentativka Srbije u atletici Angelina Topić uoči Evropskog prvenstva, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta u… »
Angelina Topić: Verujem u čuda, daću sve od sebe da dođem do najboljeg rezultata na EP
Politika pre 9 sati
Evropsko prvenstvo biće održano od 10. do 16. avgusta u Birmingemu. Verujem u čuda i daću sve od sebe da dođem do najboljeg mogućeg rezultata, ali ništa osim toga nije u mojim rukama, izjavila je reprezentativka Srbije u atletici Angelina Topić uoči… »
Angelina Topić: "Verujem u čuda"
B92 pre 10 sati
Tokom duge i uspešne karijere u skoku uvis, Dragutin Topić umeo je da kaže da mu je neophodno da pre velikog takmičenja ostvari rezultat kojim može da se bori za medalju. To mu ulije samopouzdanje. Njegova ćerka i pulenka u istoj disciplini, Angelina… »
Vesti dana »
Hidrogeolog Stevanović: Dunav nizak zbog malih padavina, a isparenje vode kao u Africi
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih
Detalji privremenog plana: Iran traži kontrolu nad ulaskom brodova u Ormuz i nadzor nad izlaskom
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih
Migrantski talas koji je promenio Seutu: Da li je sve bilo spontano ili koordinisano?
Euronews pre 55 minutajoš 25 povezanih
Udruženja za zaštitu životinja traže povlačenje Nacrta zakona o dobrobiti životinja
In medija pre 6 satijoš 8 povezanih
"Predstavnik vlade Crne Gore ide na bančenje u Knin" Vučić: "Molio sam vas da ne šaljete svoje predstavnike na radost zbog ubijanja Srba"
Blic pre 24 minutajoš 120 povezanih