Povezane vesti

"Imao sam priliku da prevarim Vericu": Veljko prvi put progovorio o iskušenjima u braku

"Imao sam priliku da prevarim Vericu": Veljko prvi put progovorio o iskušenjima u braku

Mondo pre 4 sati
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević već više od 10 godina uživaju u skladnom braku, iako su od samog početku bili na udaru kritika zbog razlike u godinama. Veljko je nedavno govorio o njihovom odnosu, ističući da im je vernost vrlo bitna, te da uprkos… »
"Imao sam prilike da prevarim Vericu" Veljko Kuzmančević o iskušenjima u braku: "Siguran sam da ona to nikad ne bi uradila"

"Imao sam prilike da prevarim Vericu" Veljko Kuzmančević o iskušenjima u braku: "Siguran sam da ona to nikad ne bi uradila"

Blic pre 5 sati
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su u braku od 2013. godine i često su tema javnosti zbog razlike u godinama. Veljko je izjavio da su oboje imali prilike za preljubu, ali tvrdi da je siguran u Vericinu vernost. Modna kreatorka Verica Rakočević i… »
"Imao sam priliku da prevarim Vericu": Veljko Kuzmančević o iskušenjima u braku

"Imao sam priliku da prevarim Vericu": Veljko Kuzmančević o iskušenjima u braku

Nova pre 4 sati
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su više od deset godina u skladnom braku koji je od samog početka izazivao brojne komentare zbog velike razlike u godinama. Veljko je nedavno govorio o njihovom odnosu, ističući da im je vernost vrlo bitna, te da… »

Vesti dana »