Povezane vesti

Potresna ispovest Fila Kolinsa: "Ljudi su dolazili da se oproste, bio sam na samrti"

Potresna ispovest Fila Kolinsa: "Ljudi su dolazili da se oproste, bio sam na samrti"

B92 pre 1 sat
Legendarni britanski muzičar Fil Kolins otkrio je da je poslednjih godina vodio tešku borbu sa alkoholizmom, koja ga je umalo koštala života. U iskrenom intervjuu ispričao je da su lekari u jednom trenutku razmatrali da li da ga održe u životu pomoću… »
Fil Kolins: Bio sam na ivici smrti zbog alkoholizma, ljudi su dolazili da se oproste od mene

Fil Kolins: Bio sam na ivici smrti zbog alkoholizma, ljudi su dolazili da se oproste od mene

Danas pre 3 sata
Fil Kolins izjavio je da je poslednjih godina patio od alkoholizma koji mu je ugrozio život. U intervjuu za The Sunday Times, pop i rok legenda Fil Kolins, danas 75-godišnjak, rekao je da je ponovo počeo da pije nakon što je prestao da uzima Antabus, lek… »
Phil Collins otkriva da ga je alkoholizam 2024. doveo na aparat za održavanje života

Phil Collins otkriva da ga je alkoholizam 2024. doveo na aparat za održavanje života

Balkan Rock pre 3 sata
Phil Collins je otvoreno priznao da je 2024. godine gotovo preminuo zbog posledica alkoholizma, zbog čega je proveo sedam meseci na intenzivnoj nezi. U intervjuu za The Sunday Times, legendarni pevač i bubnjar benda Genesis ispričao je kako su njegovi… »

Vesti dana »