Povezane vesti
Potresna ispovest Fila Kolinsa: "Ljudi su dolazili da se oproste, bio sam na samrti"
B92 pre 1 sat
Legendarni britanski muzičar Fil Kolins otkrio je da je poslednjih godina vodio tešku borbu sa alkoholizmom, koja ga je umalo koštala života. U iskrenom intervjuu ispričao je da su lekari u jednom trenutku razmatrali da li da ga održe u životu pomoću… »
Fil Kolins: Bio sam na ivici smrti zbog alkoholizma, ljudi su dolazili da se oproste od mene
Danas pre 3 sata
Fil Kolins izjavio je da je poslednjih godina patio od alkoholizma koji mu je ugrozio život. U intervjuu za The Sunday Times, pop i rok legenda Fil Kolins, danas 75-godišnjak, rekao je da je ponovo počeo da pije nakon što je prestao da uzima Antabus, lek… »
Phil Collins otkriva da ga je alkoholizam 2024. doveo na aparat za održavanje života
Balkan Rock pre 3 sata
Phil Collins je otvoreno priznao da je 2024. godine gotovo preminuo zbog posledica alkoholizma, zbog čega je proveo sedam meseci na intenzivnoj nezi. U intervjuu za The Sunday Times, legendarni pevač i bubnjar benda Genesis ispričao je kako su njegovi… »
Vesti dana »
Srbija pod udarom ekstremnog toplotnog talasa sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 70 povezanih
Policija: U reci Đetinji u Užicu pronadjena tela dva muškarca
Radio sto plus pre 28 minutajoš 27 povezanih
Zahtevi za ostavku ministra prosvete nakon izjava o Jovinoj gimnaziji
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 17 povezanih
Više od 20 udruženja traži povlačenje Nacrta zakona o dobrobiti životinja
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
Stav regiona: "Oluja" 31 godinu kasnije, sećanje na egzodus i stradanje Srba, politička kriza u Podgorici
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 95 povezanih