Povezane vesti

Vučić u Donjem Malovanu: „Srbi treba da budu najglasniji u očuvanju regionalnog mira“

Vučić u Donjem Malovanu: „Srbi treba da budu najglasniji u očuvanju regionalnog mira“

Serbian News Media pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete srpskoj crkvi u Donjem Malovanu kod Kupresa da srpski narod mora da bude najglasniji u očuvanju regionalnog mira šta god da se dešava i da ekonomski napreduje. Vučić je ocenio da „ vreme i… »
Vučić: Kao nikad u istoriji, mir i vreme rade za Srbe

Beta pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak da "kao nikad u istoriji, mir i vreme rade za Srbe".  Vučić je tokom posete selu Donji Malovan u Bosni i Hercegovini, rekao da Srbija mora biti "najglasniji čuvar mira i regionalne stabilnosti"… »

Serbian News Media pre 8 sati
„Mržnja je najgori saveznik. Nekad i sve kritikujem kad pomislim da sam predaleko otišao u negativnim emocijama. Nažalost, vidim tu mržnju na nekim drugim stranama. Mi ćemo da se razvijamo i da napredujemo ali moramo i da budemo na oprezu jer znam da… »

Radio sto plus pre 7 sati
“Mržnja je najgori saveznik. Nekad i sve kritikujem kad pomislim da sam predaleko otišao u negativnim emocijama. Nažalost, vidim tu mržnju na nekim drugim stranama. Mi ćemo da se razvijamo i da napredujemo ali moramo i da budemo na oprezu jer znam da… »

Pravo u centar pre 8 sati
„Mržnja je najgori saveznik. Nekad i sve kritikujem kad pomislim da sam predaleko otišao u negativnim emocijama. Nažalost, vidim tu mržnju na nekim drugim stranama. Mi ćemo da se razvijamo i da napredujemo ali moramo i da budemo na oprezu jer znam da… »
Vučić: Važno da se neguje kultura sećanja, ali i da se nastavi sa razvojem

Vučić: Važno da se neguje kultura sećanja, ali i da se nastavi sa razvojem

Euronews pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Donjem Malovanu, opština Kupres da je važno da se neguje kultura sećanja, ali i da se gleda u budućnost i nastavi razvoj i ekonomski napredak. Vučiću je, tokom posete Donjem malovanu, jedan od meštana… »
Vučić: „Strateško opredeljenje Srbije je očuvanje mira i stabilnosti u regionu“

Vučić: „Strateško opredeljenje Srbije je očuvanje mira i stabilnosti u regionu“

Serbian News Media pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom 31. godišnjice akcije „Oluja“, da je strateško opredeljenje Srbije očuvanje mira i stabilnosti u regionu. „Mir radi za Srbe. Danas vreme radi za nas. Brže se razvijamo od ostalih, brže… »

Glas Zaječara pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da „kao nikad u istoriji, mir i vreme rade za Srbe“. Vučić je tokom posete ;selu Donji Malovan u opštini Kupres rekao da Srbija mora biti „najglasniji čuvar mira i regionalne stabilnosti“. „Mržnja je… »
Vučić u obilasku sela Donji Malovan: Srbija je najglasniji čuvar regionalne stabilnosti, mržnja je najgori saveznik

Vučić u obilasku sela Donji Malovan: Srbija je najglasniji čuvar regionalne stabilnosti, mržnja je najgori saveznik

Nova pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da "kao nikad u istoriji, mir i vreme rade za Srbe". Vučić je tokom posete selu Donji Malovan u opštini Kupres rekao da Srbija mora biti "najglasniji čuvar mira i regionalne stabilnosti". "Mržnja je… »

Danas pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da „kao nikad u istoriji, mir i vreme rade za Srbe“. Vučić je tokom posete ;selu Donji Malovan u opštini Kupres rekao da Srbija mora biti „najglasniji čuvar mira i regionalne stabilnosti“. „Mržnja je… »

Vesti dana »