Povezane vesti
"Imala sam baš male honorare": Istina o zaradi jedne od najtraženijih srpskih glumica, šok koliko je uzimala
Mondo pre 25 dana
Nina Janković je od početka svoje karijere uspevala da dobije glavne uloge, ali ističe da joj novac nije bio presudan, kao i da je neretko odbijala ponude u kojima se nije pronašla. - Novac je najmanje važan, snimala sam i za baš male honorare, bitni su… »
"Snimala sam za baš male honorare": Nina Janković je samo jednom govorila o zaradi
Nova pre 25 dana
Nina Janković iza sebe ima brojne uspešne uloge, te sa razlogom važi za jednu od omiljenih domaćih glumica. Nina je od početka svoje karijere uspevala da dobije glavne uloge, ali ističe da joj novac nije bio presudan, kao i da je neretko odbijala ponude… »
Vesti dana »
Lokalizovana vatrena stihija kod Vranja! Požar u selu Prvonek ugašen, situacija u Lukovu i Tibuždu pod kontrolom
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane
Pustoš nakon smrtonosnih poplava u Nepalu: Snimak iz vazduha otkriva prave razmere katastrofe (video)
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
VIDEO: Policija u Užicu nije dozvolila građanima da se okupe pre mitinga SNS, pojedini građani napadnuti
Radio 021 pre 24 satajoš 47 povezanih
"Više od igre": Otvoren Niški filmski festival, publiku očekuje 21 naslov
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane