Povezane vesti

Dara odgovorila: BANA NE OGOVARAJ ME, MENE SVI VOLE!

Dara odgovorila: BANA NE OGOVARAJ ME, MENE SVI VOLE!

Svet & Skandal pre 50 minuta
Estradni rat između Dare Bubamare i Dragice Radosavljević Cakane dobio je novu epizodu nakon što je Bubamara oštro uzvratila na uvrede koje su joj upućene na društvenim mrežama. Sukob je počeo kada je Cakana sa svog zvaničnog profila kritikovala… »
Cakana udarila na Daru: ONA JE GLUPAVA!

Cakana udarila na Daru: ONA JE GLUPAVA!

Svet & Skandal pre 1 sat
Na estradnoj sceni izbio je novi sukob između Dragice Radosavljević Cakane i Dare Bubamare. Povod za reakciju bio je komentar koji je Bubamara uputila jednom takmičaru u muzičkom šou-programu na račun njegovog naglaska, što je navelo Cakanu da se javno… »
"Baba od 80 godina hoće reklamu preko mene" Dara Bubamara žestoko uzvratila Ćakani

"Baba od 80 godina hoće reklamu preko mene" Dara Bubamara žestoko uzvratila Ćakani

Kurir pre 3 sata
Sukob između Dare Bubamare i Dragice Radosavljević Cakane dobio je novi nastavak nakon što je pevačica na društvenim mrežama žestoko isprozivala koleginicu zbog komentara koji je Dara iznela u muzičkom takmičenju. Cakana je sa svog zvaničnog profila… »
"Sramota je za jednu babu od 80 godina da me komentariše": Dara Bubamara žestoko uzvratila Cakani

"Sramota je za jednu babu od 80 godina da me komentariše": Dara Bubamara žestoko uzvratila Cakani

Mondo pre 3 sata
Sukob između Dare Bubamare i Dragice Radosavljević Cakane dobio je novi nastavak nakon što je pevačica na društvenim mrežama žestoko isprozivala koleginicu zbog komentara koji je Dara iznela u muzičkom takmičenju. Cakana je sa svog zvaničnog profila… »
"Baba od 80 godina me: Komentariše!" Dara udarila na Cakanu nakon što je napala: "Čast mi je da me takve ne vole", nećete…

"Baba od 80 godina me: Komentariše!" Dara udarila na Cakanu nakon što je napala: "Čast mi je da me takve ne vole", nećete…

Blic pre 4 sati
Dara Bubamara je vrlo brzo uvredila Cakanu posle njenih reči. Reakcije javnosti su podeljene - jedni podržavaju Cakanu, dok drugi smatraju da je preterala u svom komentaru. Pevačica Dara Bubamara (50) ostala je zatečena kad je saznala šta je folkerka… »
"Čast mi je da me takve babe ne vole": Dara Bubamara odgovorila Cakani, rat se ne smiruje

"Čast mi je da me takve babe ne vole": Dara Bubamara odgovorila Cakani, rat se ne smiruje

Telegraf pre 4 sati
Novi estradni rat je na pomolu, a ovoga puta učesnice su Dara Bubamara i Dragica Radosavljević Cakana. Naime, nakon što je starija koleginica isporzivala Daru, oglasila se i ona i žestoko joj uzvratila. - Pa šta ona još peva? Sramota je za jednu babu od… »
Skandal na estradi, Cakana udarila na Daru Bubamaru: "Budaletina istripovana, visoka metar i momenat"

Skandal na estradi, Cakana udarila na Daru Bubamaru: "Budaletina istripovana, visoka metar i momenat"

Mondo pre 6 sati
Na domaćoj estradi ponovo bukti žestok sukob, a ovoga puta u klinču su se našle Dragica Radosavljević Cakana i Dara Bubamara. Povod za novi estradni rat bio je komentar koji je Dara Bubamara iznela u jednom televizijskom muzičkom takmičenju na račun… »
"Glupava Dara,: Sramota!" Skandal na estradi! Cakana udarila uvredama na Daru Bubamaru: "Budaletina istripovana, visoka metar…

"Glupava Dara,: Sramota!" Skandal na estradi! Cakana udarila uvredama na Daru Bubamaru: "Budaletina istripovana, visoka metar…

Blic pre 7 sati
Cakana je oštro odgovorila putem društvenih mreža, upućujući brutalne uvrede na račun Dare Bubamare. Javnost i korisnici društvenih mreža bili su podeljeni po pitanju Cakaninog istupa, deo je osudio govor, dok su drugi podržali njen stav. Na domaćoj… »
"Glupava budaletina": Cakana žestoko potkačila Daru Bubamaru - "visoka metar i momenat"

"Glupava budaletina": Cakana žestoko potkačila Daru Bubamaru - "visoka metar i momenat"

Telegraf pre 7 sati
Novi estradni rat bukti! Naime, sada je do sukoba došlo između Dare Buabmare i Dragice Radosavljević Cakane, koja je brutalno izbređala koleginicu. Naime, Cakana je na društvenim mrežama ostavila veoma oštar komentar nakon što je Dara u jednom… »
Cakana žestoko udarila na Bubamaru! Dara je glupava budaletina! Sramota je za muziku

Cakana žestoko udarila na Bubamaru! Dara je glupava budaletina! Sramota je za muziku

Kurir pre 8 sati
Na estradi svako malo izbije novi estradni rat. Ovog puta između Dragice Radosavljević Cakane i Dare Bubamare. Cakana je na društvenim mrežama ostavila veoma oštar komentar nakon što je Dara u jednom televizijskom takmičenju iznela opasku na račun… »

Vesti dana »