Povezane vesti

Moj najveći profit i dobit su ljudi koje sam upoznao: Bruno Langer "Atomsko sklonište" o 50 godina karijere i predstojećem…

Moj najveći profit i dobit su ljudi koje sam upoznao: Bruno Langer "Atomsko sklonište" o 50 godina karijere i predstojećem…

Večernje novosti pre 1 dan
POLA veka trajanja jednog od najznačajnijih rok bendova sa prostora bivše Jugoslavije biće obeleženo velikim koncertom na Tašmajdanu 11. septembra. Foto: Novosti Bruno Langer, frontmen „Atomskog skloništa“, za „Večernje novosti“ otkriva kako doživljava… »
Bruno Langer o jubileju "Atomskog skloništa": Prvih 50 godina u rokenrolu je najteže, posle sve ide lakše

Bruno Langer o jubileju "Atomskog skloništa": Prvih 50 godina u rokenrolu je najteže, posle sve ide lakše

Euronews pre 1 dan
Najveći uspeh benda "Atomsko sklonište" jeste to što i posle 50 godina postojanja i dalje okuplja publiku, ocenio je hrvatski i jugoslovenski rok muzičar Bruno Langer, najavljujući koncert 11. septembra na stadionu Tašmajdan kojim će biti obeležen… »
Bruno Langer: Najveći uspeh Atomskog skloništa je što posle 50 godina i dalje traje

Bruno Langer: Najveći uspeh Atomskog skloništa je što posle 50 godina i dalje traje

Telegraf pre 1 dan
Najveći uspeh benda “Atomsko sklonište“ jeste to što i posle 50 godina postojanja i dalje okuplja publiku, ocenio je hrvatski i jugoslovenski rok muzičar Bruno Langer, najavljujući koncert 11. septembra na stadionu Tašmajdan kojim će biti obeležen… »

Vesti dana »