Povezane vesti

Majka joj branila da se goji, ona iz inata nabacila višak: Naša glumica smršala 30 kg, totalno neprepoznatljiva

Majka joj branila da se goji, ona iz inata nabacila višak: Naša glumica smršala 30 kg, totalno neprepoznatljiva

Mondo pre 20 sati
Glumica Hristina Popović u žiži interesovanja javnosti našla se nakon što je uspešno smršala više od 27 kilograma. Dok se ranije suočavala sa komentarima na račun svog izgleda, sada je otkrila kako je uspela u da izgubi toliko kilograma. Kako je otkrila… »
(Video) Neprepoznatljiva! Naša glumica smršala 27 kilograma, a njena tajna je jednostavna! Otkrila šta je prvo izbacila iz…

(Video) Neprepoznatljiva! Naša glumica smršala 27 kilograma, a njena tajna je jednostavna! Otkrila šta je prvo izbacila iz…

Dnevnik pre 21 sat
Sada je otkrila kako je to i uspela i razbila predrasude koje ljudi imaju o mršavljenju. - Znaš kad kažu: "samo ne jedem hleba", "ja samo šetam", ma jeste, sto posto. Ja radim sve što može da se radi. Izbacila sam ono sve što ima barkod iz ishrane i… »
Izbacila sam iz ishrane sve što ima barkod: Srpska glumica nedavno smršala 27 kilograma, a sada otkrila i kako

Izbacila sam iz ishrane sve što ima barkod: Srpska glumica nedavno smršala 27 kilograma, a sada otkrila i kako

Telegraf pre 22 sata
Glumica Hristina Popović odnedavno je u centru pažnje nakon što je uspela da skine 27 kilograma viška. Sada je otkrila kako je to i uspela i razbila predrasude koje ljudi imaju o mršavljenju. - Znaš kad kažu: "samo ne jedem hleba", "ja samo šetam", ma… »
Glumica smršala preko 30 kila, sad otkrila tajnu uspeha: "Izbacila sam iz ishrane sve što ima barkod"

Glumica smršala preko 30 kila, sad otkrila tajnu uspeha: "Izbacila sam iz ishrane sve što ima barkod"

Blic pre 23 sata
Hristina Popović je smršala preko 27 kilograma i podelila svoje iskustvo sa javnošću. Istakla je da su popularni saveti o gubljenju kilograma beskorisni i da je potrebno mnogo više odricanja. Glumica Hristina Popović u žiži interesovanja javnosti našla… »

Vesti dana »