Povezane vesti
Vučić: Važno je da imamo dobre odnose sa Hrvatskom, ali ne kako su ih oni zamislili
Euronews pre 14 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za Srbiju važno da ima mir i dobre odnose sa Hrvatskom, ali, kako kaže, ne onako kako su ih Hrvati zamislili. "Mislim da je važno da mi imamo mir, dobre odnose sa Hrvatskom, ali ne odnose onako kako su… »
Vučić: Važno je da imamo dobre odnose sa Hrvatskom, ali ne kako su ih oni zamislili
Sputnik pre 14 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za Srbiju važno da ima mir i dobre odnose sa Hrvatskom, ali, kako kaže, ne onako kako su ih Hrvati zamislili. „Mislim da je važno da mi imamo mir, dobre odnose sa Hrvatskom, ali ne odnose onako kako su… »
Vesti dana »
Srbija pod totalnim usijanjem! Ekstremni toplotni talas prži zemlju, ako ne zaštitite kožu gori za tili čas: RHMZ upozorava da u ovom delu dana nikako ne izlazite napolje
Blic pre 19 minutajoš 5 povezanih
Vučić: Nikada više Srbija neće dozvoliti nikakve „Oluje“ i pogrom srpskog naroda
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Kijevska oblast pod masovnim napadom – 14 stradalih, 27 povređenih, požari na više lokacija
RTS pre 4 minutajoš 1 povezana