Povezane vesti
Vučić: Važno je da imamo dobre odnose sa Hrvatskom, ali ne kako su ih oni zamislili
Euronews pre 24 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za Srbiju važno da ima mir i dobre odnose sa Hrvatskom, ali, kako kaže, ne onako kako su ih Hrvati zamislili. "Mislim da je važno da mi imamo mir, dobre odnose sa Hrvatskom, ali ne odnose onako kako su… »
Vučić: Važno je da imamo dobre odnose sa Hrvatskom, ali ne kako su ih oni zamislili
Sputnik pre 24 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za Srbiju važno da ima mir i dobre odnose sa Hrvatskom, ali, kako kaže, ne onako kako su ih Hrvati zamislili. „Mislim da je važno da mi imamo mir, dobre odnose sa Hrvatskom, ali ne odnose onako kako su… »
Vesti dana »
Vetar preti da rasplamsa vatru u Deliblatskoj peščari, požar kod Sjenice van kontrole
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
(MAPA) Snimak radara pokazuje u koliko sati i gde će danas u Srbiji pljuštati kiša: Grmljavina i manje nepogode trajaće 4 sata bez prestanka
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Tramp: SAD postigle dogovor sa Venecuelom o kontroli nad 65 milijardi barela naftnih rezervi te zemlje
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih