Povezane vesti
Nedović: "Greška je što nisam otišao kod Željka Obradovića, rekao mi je Miško da ne mogu"
B92 04.08.2026
Nemanja Nedović otkrio je da je tokom boravka u Unikahi bio nadomak saradnje sa Željkom Obradovićem u Fenerbahčeu, ali da do transfera nije došlo. Iskusni bek danas priznaje da smatra kako je možda napravio jednu od najvećih grešaka u karijeri. Iskusni… »
Nemanja Nedović: "Greška je što nisam igrao za Željka Obradovića, imao sam ponudu, ali Miško je rekao..."
Telegraf 04.08.2026
Iskusni srpski košarkaš Nemanja Nedović trenutno nema klub. On ima ugovor sa Crvenom zvezdom, ali, nije poznato gde će igrati iduće sezone, dok je bio gost u podkastu " Kole Point", gde je govorio o brojnim temama. On se dotakao transfera Luke Vildoze u… »
Nedović otkrio da ne postoji opcija da se vrati u Zvezdu: „Zaslužio sam mnogo više poštovanja od ljudi iz kluba“
Danas 04.08.2026
Srpski košarkaš Nemanja Nedović je krajem avgusta prošle godine napustio Crvenu zvezdu. Igrač na pozicijama plejmejkera i beka je od septembra 2025. godine nosio dres Monaka, ali je usled finansijskih i organizacionih problema u klubu trenutno u potrazi… »
Vesti dana »
Visoki zvaničnik NATO-a: Putin postaje neobazriv, opasan, spremniji na rizik
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
AP: Tramp izneo niz netačnih i obmanjujućih tvrdnji pred Generalnom skupštinom UN
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Studenti i predstavnici Studentske liste biciklima stigli u Novi Sad, dočekani baljkama i balonima
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
U Severnoj Makedoniji uhapšen nekadašnji pripadnik tzv. OVK Fadilj Puškolji
RTV pre 1 satjoš 1 povezana