Povezane vesti
Nedović: "Greška je što nisam otišao kod Željka Obradovića, rekao mi je Miško da ne mogu"
B92 pre 1 dan
Nemanja Nedović otkrio je da je tokom boravka u Unikahi bio nadomak saradnje sa Željkom Obradovićem u Fenerbahčeu, ali da do transfera nije došlo. Iskusni bek danas priznaje da smatra kako je možda napravio jednu od najvećih grešaka u karijeri. Iskusni… »
Nemanja Nedović: "Greška je što nisam igrao za Željka Obradovića, imao sam ponudu, ali Miško je rekao..."
Telegraf pre 1 dan
Iskusni srpski košarkaš Nemanja Nedović trenutno nema klub. On ima ugovor sa Crvenom zvezdom, ali, nije poznato gde će igrati iduće sezone, dok je bio gost u podkastu " Kole Point", gde je govorio o brojnim temama. On se dotakao transfera Luke Vildoze u… »
Nedović otkrio da ne postoji opcija da se vrati u Zvezdu: „Zaslužio sam mnogo više poštovanja od ljudi iz kluba“
Danas pre 1 dan
Srpski košarkaš Nemanja Nedović je krajem avgusta prošle godine napustio Crvenu zvezdu. Igrač na pozicijama plejmejkera i beka je od septembra 2025. godine nosio dres Monaka, ali je usled finansijskih i organizacionih problema u klubu trenutno u potrazi… »
Vesti dana »
Arhus napravio prvi korak: Veljko Simić sačuvao Sabah pred revanš i mogući duel sa Zvezdom!
Hot sport pre 45 minutajoš 35 povezanih
Od 17. avgusta građanima dostupno 18 novih lekova na recept o trošku države
Glas Zapadne Srbije pre 5 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Beta pre 7 satijoš 46 povezanih