Povezane vesti
Nedović: "Greška je što nisam otišao kod Željka Obradovića, rekao mi je Miško da ne mogu"
B92 pre 26 dana
Nemanja Nedović otkrio je da je tokom boravka u Unikahi bio nadomak saradnje sa Željkom Obradovićem u Fenerbahčeu, ali da do transfera nije došlo. Iskusni bek danas priznaje da smatra kako je možda napravio jednu od najvećih grešaka u karijeri. Iskusni… »
Nemanja Nedović: "Greška je što nisam igrao za Željka Obradovića, imao sam ponudu, ali Miško je rekao..."
Telegraf pre 26 dana
Iskusni srpski košarkaš Nemanja Nedović trenutno nema klub. On ima ugovor sa Crvenom zvezdom, ali, nije poznato gde će igrati iduće sezone, dok je bio gost u podkastu " Kole Point", gde je govorio o brojnim temama. On se dotakao transfera Luke Vildoze u… »
Nedović otkrio da ne postoji opcija da se vrati u Zvezdu: „Zaslužio sam mnogo više poštovanja od ljudi iz kluba“
Danas pre 27 dana
Srpski košarkaš Nemanja Nedović je krajem avgusta prošle godine napustio Crvenu zvezdu. Igrač na pozicijama plejmejkera i beka je od septembra 2025. godine nosio dres Monaka, ali je usled finansijskih i organizacionih problema u klubu trenutno u potrazi… »
Vesti dana »
Vučić danas sa delegacijama učesnika sastanka povodom godišnjice nesvrstanih
RTV pre 40 minutajoš 1 povezana
Gužva na graničnom prelazu Evzoni, satima se čeka na ulaz u Severnu Makedoniju
Insajder pre 5 minutajoš 2 povezane
Kecmanović izgubio od Šapovalova: Miomir zaustavljen u prvom kolu Ju Es opena
Kurir pre 6 satijoš 9 povezanih