Povezane vesti

Rasim Ljajić otklonio spekulacije: Nije bilo dogovora ni sa SNS-om ni sa studentima

Rasim Ljajić otklonio spekulacije: Nije bilo dogovora ni sa SNS-om ni sa studentima

IndeksOnline pre 18 sati
Doskorašnji predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je, u razgovoru za Danas, da njegova ostavka nije rezultat političkih dogovora, već lične procene i političkih dilema uoči predstojećih izbora. „Za moju ostavku na mestu… »
Rasim Ljajić: SNS mi u poslednjih mesec dana smenio pet funkcionera, nema dogovora

Rasim Ljajić: SNS mi u poslednjih mesec dana smenio pet funkcionera, nema dogovora

Vreme pre 18 sati
Donedavni predsednik SDPS Rasim Ljajić negirao je da je njegova ostavka rezultat zakulisnih pregovora, navodeći da su odnosi sa SNS-om dodatno pogoršani nakon smene više funkcionera njegove stranke. „Za moju ostavku na mestu predsednika… »
Ljajić: Nema dogovora sa SNS, u poslednjih mesec dana smenili su mi pet funkcionera

Ljajić: Nema dogovora sa SNS, u poslednjih mesec dana smenili su mi pet funkcionera

N1 Info pre 19 sati
„Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS. Nema ovde nikakvih zakulisnih kalkulacija, ali ima realnih političkih dilema“… »
Ljajić: Nema dogovora sa SNS, smenili su mi pet funkcionera u poslednjih mesec dana

Ljajić: Nema dogovora sa SNS, smenili su mi pet funkcionera u poslednjih mesec dana

Nova pre 19 sati
„Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS. Nema ovde nikakvih zakulisnih kalkulacija, ali ima realnih političkih dilema“… »

Vesti dana »