Povezane vesti

Rasim Ljajić otklonio spekulacije: Nije bilo dogovora ni sa SNS-om ni sa studentima

Rasim Ljajić otklonio spekulacije: Nije bilo dogovora ni sa SNS-om ni sa studentima

IndeksOnline 04.08.2026
Doskorašnji predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je, u razgovoru za Danas, da njegova ostavka nije rezultat političkih dogovora, već lične procene i političkih dilema uoči predstojećih izbora. „Za moju ostavku na mestu… »
Rasim Ljajić: SNS mi u poslednjih mesec dana smenio pet funkcionera, nema dogovora

Rasim Ljajić: SNS mi u poslednjih mesec dana smenio pet funkcionera, nema dogovora

Vreme 04.08.2026
Donedavni predsednik SDPS Rasim Ljajić negirao je da je njegova ostavka rezultat zakulisnih pregovora, navodeći da su odnosi sa SNS-om dodatno pogoršani nakon smene više funkcionera njegove stranke. „Za moju ostavku na mestu predsednika… »
Ljajić: Nema dogovora sa SNS, u poslednjih mesec dana smenili su mi pet funkcionera

Ljajić: Nema dogovora sa SNS, u poslednjih mesec dana smenili su mi pet funkcionera

N1 Info 04.08.2026
„Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS. Nema ovde nikakvih zakulisnih kalkulacija, ali ima realnih političkih dilema“… »
Ljajić: Nema dogovora sa SNS, smenili su mi pet funkcionera u poslednjih mesec dana

Ljajić: Nema dogovora sa SNS, smenili su mi pet funkcionera u poslednjih mesec dana

Nova 04.08.2026
„Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS. Nema ovde nikakvih zakulisnih kalkulacija, ali ima realnih političkih dilema“… »

Vesti dana »