Povezane vesti

Stigla prinova u dom Milice Todorović Pevačica puca od sreće, usred koncerta saopštila vesti

Stigla prinova u dom Milice Todorović Pevačica puca od sreće, usred koncerta saopštila vesti

Blic pre 15 sati
Tokom koncerta zaustavila je muziku da pozdravi svoju porodicu u publici. Emotivno je otkrila da je upravo postala tetka, čime je njena porodica bogatija za još jednog člana. Pevačica Milica Todorović se nakon porođaja zvanično vratila poslu, a njen… »
Milica Todorović hitno prekinula koncert: Muzika stala, ona se obratila: "Šta radite? Posle ja da budem kriva"

Milica Todorović hitno prekinula koncert: Muzika stala, ona se obratila: "Šta radite? Posle ja da budem kriva"

Blic pre 16 sati
Tokom koncerta u Sokobanji, pevačica je prekinula nastup zabrinuta za bezbednost publike na obližnjem brdu. U šaljivom tonu savetovala je posetioce da se uhvate za drvo zbog bezbednosti. Pevačica Milica Todorović zvanično se vratila nastupima nakon… »
Slavlje u porodici Milice Todorović, stigla nova prinova: Pevačica usred koncerta saopštila vesti

Slavlje u porodici Milice Todorović, stigla nova prinova: Pevačica usred koncerta saopštila vesti

Telegraf pre 15 sati
Pevačica Milica Todorović vratila se poslu posle porođaja, a na večerašnjem koncertu u Sokobanji, saopštila je lepe vesti. Naime, u njihovu porodicu danas je stigla još jedan prinova, a Milica se pohvalila da je postala tetka. Ona je na kratko prekinula… »
Milica Todorović prekinula koncert, pa se obratila: "Šta radite gore, posle da ja budem kriva"

Milica Todorović prekinula koncert, pa se obratila: "Šta radite gore, posle da ja budem kriva"

Telegraf pre 16 sati
Pevačica Milica Todorović vratila se poslu posle porođaja, a večeras je prekinula svoj nastup u Sokobanji i obratila se nekolicini ljudi. Naime, ona je zapevala u Sokobanji na trgu, a u jednom momentu nastup je prekinula kako bi se obratila ljudima koji… »

Vesti dana »