Povezane vesti
Nazivali su me ustašom! Dobijao sam pretnje: Oglasio se fudbaler iz komšiluka i otkrio kroz kakav pakao prolazi
Kurir pre 26 dana
Fudbaler iz Hrvatske Fran Tomek objavio je da su ga navijači slovenačkog Kopra vređali na nacionalnoj osnovi. Fran Tomek koji igra za Koper naveo je i da je dobijao ozbiljne pretnje, zbog loših rezultata kluba. Fran Tomek (24), fudbaleri iz Hrvatske i… »
Hrvat na udaru u Sloveniji: Kažu da sam ustaša…
Sport klub pre 26 dana
Hrvatski fudbaler Fran Tomek, koji nastupa za slovenačkog prvoligaša Koper, saopštio je da je tokom utakmice bio izložen uvredama i pretnjama od strane navijača svog kluba. Bivši igrač Dinama oglasio se povodom ovog incidenta na društvenim mrežama; sve… »
Vesti dana »
Oglasili se preživeli: Putnici tražili da se brod vrati, posada odbila; Pre nesreće odjeknula eksplozija?
B92 pre 3 satajoš 53 povezane
Rijera poslao poruku svima koji vole Zvezdu: "Želimo da pobedimo svaku utakmicu 8:0, ali..."
Nova pre 2 satajoš 33 povezane
Požar na Ravnoj Gori, vatra zahvatila makiju i nisko rastinje na oko 10 hektara, ugašen požar kod Lukova
RTV pre 5 satijoš 28 povezanih
Rat u Ukrajini: Rusija izvela napad dronovima na logistički centar u Kijevskoj oblasti
Euronews pre 1 danjoš 47 povezanih
Dobar početak US Opena: Marta Kostjuk ubedljiva protiv Australijanke
Večernje novosti pre 3 satajoš 23 povezane