Povezane vesti

"Moje igračke": Ronaldo pokazao luksuznu garažu FOTO

"Moje igračke": Ronaldo pokazao luksuznu garažu FOTO

B92 pre 25 dana
Kristijano Ronaldo ponovo je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što je objavio fotografiju iz svoje luksuzne garaže. Portugalski as pozirao je sedeći na haubi crvenog Ferarija, a uz fotografiju je kratko napisao: "Moje igračke". Ipak… »
Ronaldo otvorio vrata garaže iz snova! Pokazao "igračke" koje obični smrtnici mogu samo da sanjaju - jedna košta kao čitav…

Ronaldo otvorio vrata garaže iz snova! Pokazao "igračke" koje obični smrtnici mogu samo da sanjaju - jedna košta kao čitav…

Kurir pre 25 dana
Kristijano Ronaldo ponovo je dokazao da, kada je luksuz u pitanju, granice za njega praktično ne postoje. As Al Nasra objavio je fotografije iz svoje privatne garaže uz kratak komentar: "Moje igračke", ali ono što se vidi iza njega ostavilo je milione… »
Kristijano Ronaldo objavio fotke iz svoje garaže vredne preko 50 miliona evra: "Ovo su moje igračke"

Kristijano Ronaldo objavio fotke iz svoje garaže vredne preko 50 miliona evra: "Ovo su moje igračke"

Telegraf pre 25 dana
Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo, odmara posle Svetskog prvenstva sa svojom porodicom, a fanovima na Instagramu je podelio i deo svoje garaže. Poznato je da je Kristijano Ronaldo pasionirani ljubitelj sportskih automobila, a prizor… »

Vesti dana »