Povezane vesti
"Moje igračke": Ronaldo pokazao luksuznu garažu FOTO
B92 pre 4 sati
Kristijano Ronaldo ponovo je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što je objavio fotografiju iz svoje luksuzne garaže. Portugalski as pozirao je sedeći na haubi crvenog Ferarija, a uz fotografiju je kratko napisao: "Moje igračke". Ipak… »
Ronaldo otvorio vrata garaže iz snova! Pokazao "igračke" koje obični smrtnici mogu samo da sanjaju - jedna košta kao čitav…
Kurir pre 6 sati
Kristijano Ronaldo ponovo je dokazao da, kada je luksuz u pitanju, granice za njega praktično ne postoje. As Al Nasra objavio je fotografije iz svoje privatne garaže uz kratak komentar: "Moje igračke", ali ono što se vidi iza njega ostavilo je milione… »
Kristijano Ronaldo objavio fotke iz svoje garaže vredne preko 50 miliona evra: "Ovo su moje igračke"
Telegraf pre 14 sati
Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo, odmara posle Svetskog prvenstva sa svojom porodicom, a fanovima na Instagramu je podelio i deo svoje garaže. Poznato je da je Kristijano Ronaldo pasionirani ljubitelj sportskih automobila, a prizor… »
Vesti dana »
Macut: Od 17. avgusta još 18 lekova o trošku države
Serbian News Media pre 10 minutajoš 28 povezanih
Nizak vodostaj Dunava otežava dopremu goriva: Vlada najavljuje mere za stabilno snabdevanje
In medija pre 25 minutajoš 27 povezanih
Beograd jutros najtopliji u Srbiji sa 28 stepeni, crveni meteo-alarm u većem delu zemlje
Insajder pre 4 satijoš 29 povezanih