Povezane vesti

"Baba Vanga je rekla da će živeti do 86. godine, nešto se desilo..." Suzana Jovanović otvorila dušu o odlasku Saše Popovića i…

"Baba Vanga je rekla da će živeti do 86. godine, nešto se desilo..." Suzana Jovanović otvorila dušu o odlasku Saše Popovića i…

Blic pre 52 minuta
Suzana je istakla da je smrt supruga promenila njen pogled na život i istakla da su zdravlje i sadašnji trenutak najvažniji. Rekla je da je materijalno nevažno jer ništa od toga ne možeš poneti sa sobom, a prava sreća je u zdravlju. Suzana Jovanović je… »
NESTAJAO JE PRED MOJIM OČIMA! Suzana Jovanović: NIJE MOGAO DA HODA, DA JEDE, SEDI…

NESTAJAO JE PRED MOJIM OČIMA! Suzana Jovanović: NIJE MOGAO DA HODA, DA JEDE, SEDI…

Svet & Skandal pre 4 sati
Suzana Jovanović u emisiji „Amidži šou“ govorila je o najtežim trenucima nakon gubitka supruga Saše Popovića. Ona je tokom emotivnog razgovora sa Ognjenom Amidžićem pričala o njegovim poslednjim danima, a suze nije mogla da zadrži dok se prisećala bolnih… »
"Tvrdio da sam bila s njim i tražio 25.000 maraka" Suzana Jovanović otkrila jezive detalje nameštaljke! Koleginica htela da…

"Tvrdio da sam bila s njim i tražio 25.000 maraka" Suzana Jovanović otkrila jezive detalje nameštaljke! Koleginica htela da…

Kurir pre 5 sati
Pevačica Suzana Jovanović, udovica estradnog maga Saše Popovića, otkrila da je jedna koleginica sa estrade pokušala da joj naruši brak sa Sašom i da je čak zbog toga reagovala i policija. - Da li su pokušavali ljudi da pokvare vašu priču? - pitao je… »
Suzana Jovanović prvi put priznala da je njena koleginica pokušala da joj uništi brak sa Sašom Popovićem: "Reagovala je…

Suzana Jovanović prvi put priznala da je njena koleginica pokušala da joj uništi brak sa Sašom Popovićem: "Reagovala je…

Nova pre 7 sati
Pevačica Suzana Jovanović provela je nekoliko decenija u braku sa Sašom Popovićem, a uz njega je bila i u najgorim trenucima. Suzana i Saša su tokom braka prolazili kroz razne izazove, a pevačica je sinoć u emisiji "Amidži šou" priznala da su mnoge njene… »
Suzana prvi put priznala da je koleginica pokušala da joj uništi brak: "Išla sam u policiju, znala sam ko je"

Suzana prvi put priznala da je koleginica pokušala da joj uništi brak: "Išla sam u policiju, znala sam ko je"

Mondo pre 8 sati
Suzana Jovanović je bila gost u "AmiG show"-u, pa je Ognjenu Amidžiću ekskluzivno otkrila da je jedna koleginica sa estrade pokušala da joj naruši brak sa Sašom i da je čak zbog toga reagovala i policija. Pričajući o tome kako je počela njena ljubavna… »

Vesti dana »