Povezane vesti
"Baba Vanga je rekla da će živeti do 86. godine, nešto se desilo..." Suzana Jovanović otvorila dušu o odlasku Saše Popovića i…
Blic pre 52 minuta
Suzana je istakla da je smrt supruga promenila njen pogled na život i istakla da su zdravlje i sadašnji trenutak najvažniji. Rekla je da je materijalno nevažno jer ništa od toga ne možeš poneti sa sobom, a prava sreća je u zdravlju. Suzana Jovanović je… »
NESTAJAO JE PRED MOJIM OČIMA! Suzana Jovanović: NIJE MOGAO DA HODA, DA JEDE, SEDI…
Svet & Skandal pre 4 sati
Suzana Jovanović u emisiji „Amidži šou“ govorila je o najtežim trenucima nakon gubitka supruga Saše Popovića. Ona je tokom emotivnog razgovora sa Ognjenom Amidžićem pričala o njegovim poslednjim danima, a suze nije mogla da zadrži dok se prisećala bolnih… »
"Tvrdio da sam bila s njim i tražio 25.000 maraka" Suzana Jovanović otkrila jezive detalje nameštaljke! Koleginica htela da…
Kurir pre 5 sati
Pevačica Suzana Jovanović, udovica estradnog maga Saše Popovića, otkrila da je jedna koleginica sa estrade pokušala da joj naruši brak sa Sašom i da je čak zbog toga reagovala i policija. - Da li su pokušavali ljudi da pokvare vašu priču? - pitao je… »
Suzana Jovanović prvi put priznala da je njena koleginica pokušala da joj uništi brak sa Sašom Popovićem: "Reagovala je…
Nova pre 7 sati
Pevačica Suzana Jovanović provela je nekoliko decenija u braku sa Sašom Popovićem, a uz njega je bila i u najgorim trenucima. Suzana i Saša su tokom braka prolazili kroz razne izazove, a pevačica je sinoć u emisiji "Amidži šou" priznala da su mnoge njene… »
Suzana prvi put priznala da je koleginica pokušala da joj uništi brak: "Išla sam u policiju, znala sam ko je"
Mondo pre 8 sati
Suzana Jovanović je bila gost u "AmiG show"-u, pa je Ognjenu Amidžiću ekskluzivno otkrila da je jedna koleginica sa estrade pokušala da joj naruši brak sa Sašom i da je čak zbog toga reagovala i policija. Pričajući o tome kako je počela njena ljubavna… »
Vesti dana »
Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Nedeljnik pre 57 minutajoš 45 povezanih
Od 17. avgusta država će preuzeti najveći deo troškova za 18 novih lekova na recept
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 29 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih