Povezane vesti
Milanče Radosavljević otkrio bolnu istinu o paralizovanoj ruci i koncertu: „Sin je govorio: Ko će tebi doći, a ja sam…
Svet & Skandal pre 5 sati
Milanče Radosavljević progovorio je o bolnoj istini o paralizovanoj ruci, suzama zbog harmonike i sinu koji nije verovao u njegov uspeh. Pevač narodne muzike Milanče Radosavljević (82) uspeo je ono što je malo kome od njegovih kolega pošlo za rukom – da… »
Naš pevač (82) otkrio bolnu istinu o paralizovanoj ruci i koncertu: "Rasprodao sam tri Tašmajdana, a sin je govorio: Ko će…
Blic pre 10 sati
Pevač je rođen sa paralizovanom rukom, što mu je otežalo početke, ali njegova ljubav prema harmonici bila je jača od svih prepreka. Tokom godina suočavao se sa bizarnim i bolnim glasinama, uključujući one da su ga navodno živa sahranili sa harmonikom… »
"Živog su me zakopavali, pa vadili": Milanče Radosavljević otkrio kroz šta je prolazio: Sofra me iskopao!"
Kurir pre 11 sati
Pevač narodne muzike Milanče Radosavljević uspeo je ono što je malo ko od njegovih kolega - da rasproda tri koncerta na Tašmajdanu u rekordnom roku. Zbog velikog interesovanja publike, zakazao je i četvrti nastup na pozantom beogradskom stadionu, pa i za… »
"Živog su me zakopavali, pa vadili": Milanče Radosavljević otkrio kroz šta je prolazio - "Sofra me iskopao"
Telegraf pre 13 sati
Pevač narodne muzike Milanče Radosavljević uspeo je ono što je malo ko od njegovih kolega - da rasproda tri koncerta na Tašmajdanu u rekordnom roku. Zbog velikog interesovanja publike, zakazao je i četvrti nastup na pozantom beogradskom stadionu, pa i za… »
Vesti dana »
Novi požar u Deliblatskoj peščari: Vatra se zbog vetra i visokih temperatura proširila na više od 300 hektara (video)
Euronews pre 13 minutajoš 50 povezanih
Od 17. avgusta pravo na 18 novih lekova na recept o trošku države
Ekapija pre 7 satijoš 30 povezanih
Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Nedeljnik pre 5 satijoš 45 povezanih
Evropa i Superliga na Marakani: Evo kada i gde možete do ulaznica za naredne mečeve
Kurir pre 43 minutajoš 24 povezane