Povezane vesti

Kampanja pre kampanje: Manjinske liste najavljuju samostalno učešće na izborima, politikolog kaže da to može ići u korist SNS-u…

Kampanja pre kampanje: Manjinske liste najavljuju samostalno učešće na izborima, politikolog kaže da to može ići u korist SNS-u…

Mašina pre 21 dana
Pojedine manjinske liste najavile su ovih dana da će na narednim parlamentarnim izborima izaći samostalno, a uz male opozicione stranke i pokrete koji su, takođe, najavili samostalno učešće na izborima, analitičari ocenjuju da to može dovesti do… »
Trese li se koalicija SDPS Rasima Ljajića i naprednjaka u Novom Sadu: Odnosi nategnuti

Trese li se koalicija SDPS Rasima Ljajića i naprednjaka u Novom Sadu: Odnosi nategnuti

Danas pre 21 dana
Novosadsko vođstvo Socijaldemokratske partije Srbije, kaže da iako su odnosi sa Srpskom naprednom strankom u vrhu obe partije „nategnuti“, kod njih na lokalu problema nema. Smena direktora Spensa Dragana Đekića jeste dodaju neugodna, ali saradnja sa… »
Ljajić – SNS mi je smijenio 5 bitnih funkcionera

Ljajić – SNS mi je smijenio 5 bitnih funkcionera

Sandžak press pre 21 dana
„Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS. Nema ovde nikakvih zakulisnih kalkulacija, ali ima realnih političkih dilema“… »
Rasim Ljajić: Moja ostavka nije plod dogovora sa Vučićem, on je za nju saznao iz medija

Rasim Ljajić: Moja ostavka nije plod dogovora sa Vučićem, on je za nju saznao iz medija

Beta pre 21 dana
Dosadašnji predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić kazao je danas da njegova ostavka nije plod političkog dogovora i postizbornih kalkulacija ni sa Srpskom naprednom strankom (SNS), ali ni sa studentskim pokretom. Mediji su u… »
Rasim Ljajić: „Moja ostavka nije plod dogovora sa Vučićem, on je za nju saznao iz medija“

Rasim Ljajić: „Moja ostavka nije plod dogovora sa Vučićem, on je za nju saznao iz medija“

Serbian News Media pre 21 dana
Dosadašnji predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić kazao je danas da njegova ostavka nije plod političkog dogovora i postizbornih kalkulacija ni sa Srpskom naprednom strankom (SNS), ali ni sa studentskim pokretom. „Za moju… »

Pravo u centar pre 21 dana
Dosadašnji predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić kazao je danas da njegova ostavka nije plod političkog dogovora i postizbornih kalkulacija ni sa Srpskom naprednom strankom (SNS), ali ni sa studentskim pokretom. „Za moju… »

Radio sto plus pre 21 dana
“Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS. Nema ovde nikakvih zakulisnih kalkulacija, ali ima realnih… »

Nedeljnik pre 21 dana
Dosadašnji predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić kazao je danas da njegova ostavka nije plod političkog dogovora i postizbornih kalkulacija ni sa Srpskom naprednom strankom (SNS), ali ni sa studentskim pokretom. Mediji su u… »
Rasim Ljajić o odnosu sa SNS: Da je sve u redu među nama, ne bi mi neopravdano smenili pet funkcionera

Rasim Ljajić o odnosu sa SNS: Da je sve u redu među nama, ne bi mi neopravdano smenili pet funkcionera

Radio 021 pre 21 dana
"Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS." Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Tako za Danas kaže Rasim Ljajić… »
Ljajić: Nema dogovora sa SNS, u poslednjih mesec dana smenili su mi pet funkcionera

Ljajić: Nema dogovora sa SNS, u poslednjih mesec dana smenili su mi pet funkcionera

Danas pre 22 dana
„Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS. Nema ovde nikakvih zakulisnih kalkulacija, ali ima realnih političkih dilema“… »

Vesti dana »