Povezane vesti
Trese li se koalicija SDPS Rasima Ljajića i naprednjaka u Novom Sadu: Odnosi nategnuti
Danas pre 58 minuta
Novosadsko vođstvo Socijaldemokratske partije Srbije, kaže da iako su odnosi sa Srpskom naprednom strankom u vrhu obe partije „nategnuti“, kod njih na lokalu problema nema. Smena direktora Spensa Dragana Đekića jeste dodaju neugodna, ali saradnja sa… »
Ljajić – SNS mi je smijenio 5 bitnih funkcionera
Sandžak press pre 5 sati
„Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS. Nema ovde nikakvih zakulisnih kalkulacija, ali ima realnih političkih dilema“… »
Rasim Ljajić: Moja ostavka nije plod dogovora sa Vučićem, on je za nju saznao iz medija
Beta pre 7 sati
Dosadašnji predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić kazao je danas da njegova ostavka nije plod političkog dogovora i postizbornih kalkulacija ni sa Srpskom naprednom strankom (SNS), ali ni sa studentskim pokretom. Mediji su u… »
Rasim Ljajić: „Moja ostavka nije plod dogovora sa Vučićem, on je za nju saznao iz medija“
Serbian News Media pre 7 sati
Dosadašnji predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić kazao je danas da njegova ostavka nije plod političkog dogovora i postizbornih kalkulacija ni sa Srpskom naprednom strankom (SNS), ali ni sa studentskim pokretom. „Za moju… »
Rasim Ljajić: Moja ostavka nije plod dogovora sa Vučićem, on je za nju saznao iz medija
Pravo u centar pre 7 sati
Dosadašnji predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić kazao je danas da njegova ostavka nije plod političkog dogovora i postizbornih kalkulacija ni sa Srpskom naprednom strankom (SNS), ali ni sa studentskim pokretom. „Za moju… »
Radio sto plus pre 7 sati
“Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS. Nema ovde nikakvih zakulisnih kalkulacija, ali ima realnih… »
Nedeljnik pre 8 sati
Dosadašnji predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić kazao je danas da njegova ostavka nije plod političkog dogovora i postizbornih kalkulacija ni sa Srpskom naprednom strankom (SNS), ali ni sa studentskim pokretom. Mediji su u… »
Rasim Ljajić o odnosu sa SNS: Da je sve u redu među nama, ne bi mi neopravdano smenili pet funkcionera
Radio 021 pre 9 sati
"Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS." Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Tako za Danas kaže Rasim Ljajić… »
Ljajić: Nema dogovora sa SNS, u poslednjih mesec dana smenili su mi pet funkcionera
Danas pre 22 sata
„Za moju ostavku na mestu predsednika Socijaldemokratske partije Srbije, Aleksandar Vučić je saznao iz medija. Toliko o tome da se radi o nekom zakulisnom dogovoru sa SNS. Nema ovde nikakvih zakulisnih kalkulacija, ali ima realnih političkih dilema“… »
Vesti dana »
(FOTO) Požar u Deliblatskoj peščari: Gase ga helikopteri MUP-a i 32 vatrogasca
N1 Info pre 58 minutajoš 36 povezanih
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Beta pre 3 satajoš 45 povezanih
Od 17. avgusta građanima dostupno 18 novih lekova na recept o trošku države
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 30 povezanih
Direktor EPS-a: „Snabdevanje strujom stabilno, period slabog dotoka Dunava će se nastaviti“
Serbian News Media pre 7 satijoš 25 povezanih