Povezane vesti

"Nikad u kuću nećeš da mi uđeš" Saša Popović jednom žestoko odbrusio kumu, on tek sad otkrio razloge

"Nikad u kuću nećeš da mi uđeš" Saša Popović jednom žestoko odbrusio kumu, on tek sad otkrio razloge

Kurir pre 2 sata
Saša Popović preminuo je 1. marta 2025. godine, a njegov kum Dejan Ćirković Ćira gostujući u emisji Amidži šou otkrio je jednu situacija kada se Popović razdrao na njega. Kompletnu priču potvrdila je i Suzana Jovanović koja je takođe, bila gost u… »
"Nikad u kuću nećeš da mi uđeš": Saša Popović se jednom žestoko izdrao na kuma, a razlog će vas šokirati

"Nikad u kuću nećeš da mi uđeš": Saša Popović se jednom žestoko izdrao na kuma, a razlog će vas šokirati

Mondo pre 4 sati
Ćirino prijateljstvo sa Sašom Popovićem, koji je preminuo u martu prošle godine, počelo je pre više od tri decenije, a za njihov prvi susret zaslužna je pevačica Vanesa, koja ih je upoznala u klubu "Euridika", koji je držao njen otac. Nakon tog prvog… »
"Nikad u kuću nećeš da mi uđeš": Ćira otkrio zbog čega se Saša Popović drao na njega, pa mu i pretio

"Nikad u kuću nećeš da mi uđeš": Ćira otkrio zbog čega se Saša Popović drao na njega, pa mu i pretio

Telegraf pre 7 sati
Pevač Dejan Ćirković Ćira otkrio je da njegovo prijateljstvo sa Sašom Popovićem trajalo više od tri decenije, tačno 36 godina. Za njihov sudbonosni susret zaslužna je pevačica Vanesa, koja ih je upoznala u klubu "Euridika", čiji je vlasnik bio njen otac… »
"Ako to pomeneš opet, nikad u kuću nećeš da mi: Uđeš!" Saša Popović se jednom žestoko izdrao na kuma Ćiru, razlog će vas…

"Ako to pomeneš opet, nikad u kuću nećeš da mi: Uđeš!" Saša Popović se jednom žestoko izdrao na kuma Ćiru, razlog će vas…

Blic pre 7 sati
Prisetio se trenutka kada se Popović ozbiljno naljutio na njega zbog predloga da odsedne u hotelu umesto kod njih. Ćira je istakao da su svi iz grupe "Ritam srca" u ranim danima zajedno spavali u Sašinoj garsonjeri. Pevač Dejan Ćirković Ćira otvorio je… »

Vesti dana »