Povezane vesti

Vilagoš pred EP: "Cilj mi je da bacim najdalje ove sezone"

Vilagoš pred EP: "Cilj mi je da bacim najdalje ove sezone"

B92 pre 24 dana
Srpska kopljašica Adriana Vilagoš spremna je za Evropsko prvenstvo u Birmingemu, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta. Adriana će u Birmingemu, uz majku i trenera Đerđi Vilagoš, nastupiti kao jedna od glavnih favoritkinja za medalju. Posle dve… »
Kopljašica Adriana Vilagoš pred Evropsko prvenstvo: "Cilj mi je da bacim najdalje ove sezone"

Kopljašica Adriana Vilagoš pred Evropsko prvenstvo: "Cilj mi je da bacim najdalje ove sezone"

Dnevnik pre 24 dana
Kopljašica Adriana Vilagoš, posle dve srebrne medalje na prvenstvima Evrope, o svojim izgledima na predstojećem šampionatu u Birmingemu, od 10. do 16. avgusta. Po mnogim ocenama, Adriana Vilagoš je najveći talenat koji se u atletici pojavio na prostorima… »
Adriana Vilagoš cilja novu medalju na Evropskom prvenstvu: Želim najbolji hitac ove sezone

Adriana Vilagoš cilja novu medalju na Evropskom prvenstvu: Želim najbolji hitac ove sezone

RTS pre 24 dana
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš sa velikim ambicijama putuje na Prvenstvo Evrope u Birmingemu, koje će biti održano od 10. do 16. avgusta. Posle dve uzastopne srebrne medalje na evropskim šampionatima, bacačica koplja važi za jednog od glavnih… »
Cilj je jasan! Adriana Vilagoš otkrila šta očekuje da uradi na Evropskom prvenstvu

Cilj je jasan! Adriana Vilagoš otkrila šta očekuje da uradi na Evropskom prvenstvu

Kurir pre 24 dana
Po mnogim ocenama, Adriana Vilagoš je najveći talenat koji se u atletici pojavio na prostorima ne samo Srbije već i bivše Jugoslavije. Jedna od potvrda za to jeste i činjenica da sa 22 godine odlazi u Birmingem, sa majkom i trenerom Đerđi Vilagoš, na… »
Adriana Vilagoš spremna za Evropsko prvenstvo, cilj je medalja, imala i poruku za sve navijače u Srbiji

Adriana Vilagoš spremna za Evropsko prvenstvo, cilj je medalja, imala i poruku za sve navijače u Srbiji

Telegraf pre 24 dana
Pred nama je Evropsko prvenstvo u atletici, koje se održava u Birmingemu od 10. do 16. avgusta, a i naša Srbija će imati svoje adute za medalje. Jedan od najvećih je Angelina Topić, dok ne treba zaboraviti ni sjajnu Adrianu Vilagoš koja baca koplje i ima… »

Vesti dana »