Povezane vesti

Milica Todorović prvi put o partneru, sinu Bogdanu i povratku na scenu: „Nije lako“TO JE MOJ ŽIVOT, RAZUMEĆE KAD PORASTE“…

Milica Todorović prvi put o partneru, sinu Bogdanu i povratku na scenu: „Nije lako“TO JE MOJ ŽIVOT, RAZUMEĆE KAD PORASTE“…

Svet & Skandal pre 2 sata
Pevačica Milica Todorović nedavno se porodila i na svet donela sina Bogdana, a sada se u velikom stilu vratila na muzičku scenu dvosatnim spektaklom u Sokobanji. Milica je nakon nastupa iskreno progovorila o majčinstvu, borbi sa hormonima i kilogramima… »
"Razumeće kada poraste": Milica Todorović progovorila o partneru i bebi

"Razumeće kada poraste": Milica Todorović progovorila o partneru i bebi

Nova pre 5 sati
Milica Todorović sinoć je nastupala u Sokobanji u okviru Međunarodnog festivala "Prva harmonika Srbije Sokobanja 2026". Tim povodom dala je prvi intervju posle povratka na scenu, te otkrila detalje privatnog života koji sve intrigira već mesecima unazad… »
"Razumeće kad poraste": Milica Todorović prvi put o partneru i sinu Bogdanu, ovo joj je posebno teško

"Razumeće kad poraste": Milica Todorović prvi put o partneru i sinu Bogdanu, ovo joj je posebno teško

Mondo pre 6 sati
Pevačica Milica Todorović nedavno se porodila i na svet donela sina Bogdana, a sada se u velikom stilu vratila na muzičku scenu dvosatnim spektaklom u Sokobanji. Milica je nakon nastupa iskreno progovorila o majčinstvu, borbi sa hormonima i kilogramima… »
"To je moj život, razumeće kad poraste" Milica Todorović prvi put o partneru, sinu Bogdanu i povratku na scenu

"To je moj život, razumeće kad poraste" Milica Todorović prvi put o partneru, sinu Bogdanu i povratku na scenu

Kurir pre 6 sati
"To je moj život, razumeće kad poraste" Milica Todorović prvi put o partneru, sinu Bogdanu i povratku na scenu: "Nije lako"

"To je moj život, razumeće kad poraste" Milica Todorović prvi put o partneru, sinu Bogdanu i povratku na scenu: "Nije lako"

Blic pre 7 sati
Milica Todorović se nakon porođaja vratila na scenu spektakularnim koncertom u Sokobanji. Priznala je da joj je teško usklađivanje majčinstva, karijere i ličnih obaveza, ali se trudi da sve uklopi. Pevačica Milica Todorović nedavno se porodila i na svet… »
"Nije lako": Milica Todorović za Telegraf o bebi i partneru - "To je moj život, razumeće kada poraste"

"Nije lako": Milica Todorović za Telegraf o bebi i partneru - "To je moj život, razumeće kada poraste"

Telegraf pre 8 sati
Popularna pevačica Milica Todorović, koja se nedavno porodila, oduševila je sinoć publiku u Sokobanji dvosatnim koncertom za pamćenje u okviru Međunarodnog festivala "Prva harmonika Srbije Sokobanja 2026", gde su posetioci sve vreme uglas pevali i igrali… »

Vesti dana »