Povezane vesti
Milica Todorović prvi put o partneru, sinu Bogdanu i povratku na scenu: „Nije lako“TO JE MOJ ŽIVOT, RAZUMEĆE KAD PORASTE“…
Svet & Skandal pre 22 dana
Pevačica Milica Todorović nedavno se porodila i na svet donela sina Bogdana, a sada se u velikom stilu vratila na muzičku scenu dvosatnim spektaklom u Sokobanji. Milica je nakon nastupa iskreno progovorila o majčinstvu, borbi sa hormonima i kilogramima… »
"Razumeće kada poraste": Milica Todorović progovorila o partneru i bebi
Nova pre 22 dana
Milica Todorović sinoć je nastupala u Sokobanji u okviru Međunarodnog festivala "Prva harmonika Srbije Sokobanja 2026". Tim povodom dala je prvi intervju posle povratka na scenu, te otkrila detalje privatnog života koji sve intrigira već mesecima unazad… »
"Razumeće kad poraste": Milica Todorović prvi put o partneru i sinu Bogdanu, ovo joj je posebno teško
Mondo pre 22 dana
Pevačica Milica Todorović nedavno se porodila i na svet donela sina Bogdana, a sada se u velikom stilu vratila na muzičku scenu dvosatnim spektaklom u Sokobanji. Milica je nakon nastupa iskreno progovorila o majčinstvu, borbi sa hormonima i kilogramima… »
"To je moj život, razumeće kad poraste" Milica Todorović prvi put o partneru, sinu Bogdanu i povratku na scenu
Kurir pre 22 dana
"To je moj život, razumeće kad poraste" Milica Todorović prvi put o partneru, sinu Bogdanu i povratku na scenu: "Nije lako"
Blic pre 22 dana
Milica Todorović se nakon porođaja vratila na scenu spektakularnim koncertom u Sokobanji. Priznala je da joj je teško usklađivanje majčinstva, karijere i ličnih obaveza, ali se trudi da sve uklopi. Pevačica Milica Todorović nedavno se porodila i na svet… »
"Nije lako": Milica Todorović za Telegraf o bebi i partneru - "To je moj život, razumeće kada poraste"
Telegraf pre 22 dana
Popularna pevačica Milica Todorović, koja se nedavno porodila, oduševila je sinoć publiku u Sokobanji dvosatnim koncertom za pamćenje u okviru Međunarodnog festivala "Prva harmonika Srbije Sokobanja 2026", gde su posetioci sve vreme uglas pevali i igrali… »
Vesti dana »
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Rasprava o budžetu, eksproprijaciji i projektima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih
(Grafika) "Lavina leda" u Nepalu se dogodio opasan fenomen: Ogromna masa se survala s planine, pretvorila u zid vode i blata i krenula u smrtonosni pohod
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Partizan igra za čudo i Ligu konferencija, Hetafe u Beogradu brani dva gola prednosti
Nova pre 46 minutajoš 33 povezane
„Tvoja će hrabrost postati simbol za naše nove generacije“ – poručuju Užičani odajući počast preminulom generalu Ratku Mladiću
Užice oglasna tabla pre 55 minutajoš 145 povezanih
(Sastavi) Partizan ide na sve ili ništa: Ilić odredio startnih 11!
Hot sport pre 20 minutajoš 35 povezanih