Povezane vesti

Stručnjak za regulaciju AI: Brine me mogućnost gubitka kontrole nad veštačkom inteligencijom

Stručnjak za regulaciju AI: Brine me mogućnost gubitka kontrole nad veštačkom inteligencijom

Cenzolovka pre 5 sati
Evropska unija prva je u svetu usvojila sveobuhvatna pravila za razvoj i primenu veštačke inteligencije, a od 2. avgusta ove godine počela je primena ključnih odredbi koje uvode nova pravila za kompanije koje razvijaju i koriste sisteme veštačke… »
Od 2. avgusta AI i dipfejk moraju imati jasnu oznaku

Od 2. avgusta AI i dipfejk moraju imati jasnu oznaku

PC Press pre 5 sati
Evropska unija je objavila da su nova pravila o transparentnosti veštačke inteligencije stupila na snagu i da se primenjuju od 2. avgusta, piše Engadget. Član 50 Zakona o veštačkoj inteligenciji zahteva od izdavača sadržaja da obeleže određene vrste… »

N1 Info pre 9 sati
Evropska unija prva je u svetu usvojila sveobuhvatna pravila za razvoj i primenu veštačke inteligencije, a od 2. avgusta ove godine počela je primena ključnih odredbi koje uvode nova pravila za kompanije koje razvijaju i koriste sisteme veštačke… »

Vesti dana »