Povezane vesti
"Što bih spominjala bivše partnere? Ne spominju ni oni mene": Nataša Bekvalac zauzela novi kurs
Nova pre 20 dana
Nataša Bekvalac prisustvovala je koncertu Dina Merlina te za domaće medije otkrila svoje utiske o spektaklu o kom se danima piše. - Prvo, ja Sarajevo baš volim i moji početci vezani su za ovaj grad. Ne znam ako možeš da vratiš film i “Nikotin” spot, moj… »
"Bila sam u polutransu, preplakala sam pola koncerta!" Nataša Bekvalac iskreno o Dinu Merlinu: Potpuno ga razumem
Kurir pre 21 dana
Natašu Bekvalac prisustvovala je koncertu, kako kaže, njenog omiljenog izvođača Dina Merlina u Sarajevu, a tim povodom porazgovarali smo sa njom koja nam je prenela utiske. - Prvo, ja Sarajevo baš volim i moji početci vezani su za ovaj grad. Ne znam ako… »
(Video) "Preplakala sam" Nataša Bekvalac o najvećem strahu, dotakla se i Dina Merlina: "Potpuno ga razumem"
Blic pre 21 dana
Ne voli da koristi veze zbog karijere i nema posebna očekivanja, već se prepušta životu. O privatnom životu i porodici retko priča jer želi da te teme ostanu izvan javnosti. Nataša Bekvalac pričala je o koncertu Merlina, dotakla se ćerki, ali i privatnog… »
Vesti dana »
Lazović (ZLF): Rebalansom budžeta pare za Nacionalni stadion usmeriti studentima i u infrastrukturu
Beta pre 41 minutajoš 46 povezanih
Broj kupovina platnim karticama u Srbiji više nego udvostručen u prethodnih pet godina
RTV pre 36 minutajoš 37 povezanih
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Goču
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 45 povezanih
Tragedija u Pakistanu: 14 tek rođenih beba poginulo u požaru u bolnici
BBC News pre 21 minutajoš 30 povezanih