Povezane vesti
"Niko nije reagovao, skočio sam u vodu": Ispovest Zemunca koji je spasio Nišlijku od utapanja u Grčkoj
Mondo pre 59 minuta
U utorak 4. avgusta se dogodila dramatična situacija u Asprovalti u Grčkoj kada je muškarac iz Zemuna spasio ženu iz Niša od utapanja. Hrabri Zemunac po imenu Bojan je u razgovoru za " Kurir" ispričao šta se dogodilo na plaži i kako je spasio J.D. od… »
"Niko nije reagovao, ja sam skočio u vodu!" Bojan ispričao detalje dramatičnog spasavanja bake u Grčkoj
Kurir pre 1 sat
Naš kolega Bojan je za emisiju „Crna hronika“ koju vodi Slađana Nedeljković, ispričao kako je izgledao trenutak kada je primetio da ženi preti opasnost, ali i kako je usledila dramatična borba da joj povrati svest i pomogne joj da preživi. Kako je… »
Zemunac spasio Nišlijku od utapanja u Grčkoj: Drama na poznatoj plaži
Mondo pre 2 sata
U utorak 4. avgusta dogodila se prava drama u Asprovalti u Grčkoj kada se umalo udavila starija žena iz Niša, objavila je "Instagram" stranica "Grčka info". Na svu sreću, tragedija se nije dogodila zbog hrabrog muškarca iz Zemuna koji je spasao ženu… »
Drama tokom odmora u Asprovalti: Nišlijka se umalo utopila u moru, spasio je Zemunac
Telegraf pre 3 sata
Jedan Zemunac spasio je stariju Nišlijku od utapanja na moru u Asprovalti, objavljeno jena Grčka info. Zemunac je svojom prisebnošću i brzom reakcijom spasio stariju gospođu iz Niša od sigurnog utapanja. Uz pomoć vlasnika smeštaja, Hitna pomoć je veoma… »
Beograđanin spasio stariju Nišlijku od utapanja u Grčkoj
Jugmedia pre 8 sati
Muškarac iz Zemuna spasio je stariju ženu iz Niša od davljenja u moru u grčkom letovalištu Asprovalta. Kako je objavljeno na Instagram stranici „Grčka info“, muškarac je brzom reakcijom i prisebnošću uspeo da izvuče ženu iz vode i spreči tragediju. Uz… »
Neviđena drama na plaži u Grčkoj! Nišlijka počela da se davi, a onda se pojavio hrabri zemunac: Sprečio tragediju u poslednjem…
Blic pre 9 sati
U pomoć je ubrzo pritekao i vlasnik smeštaja, koji je pozvao Hitnu pomoć Medicinska ekipa je ženu prevezla u bolnicu u Solunu, gde je zadržana na daljem posmatranju Prava drama odigrala se danas na plaži u grčkom letovalištu Asprovalta, kada je… »
Vesti dana »
Požari u Deliblatskoj peščari i kod Zaječara, gase ih helikopteri
Beta pre 14 minutajoš 55 povezanih
Potencijalni rivali Zvezde: Uganđanin bacao "bombe" - Simić za nadu Azera
B92 pre 9 minutajoš 31 povezana
Od 17. avgusta država će preuzeti najveći deo troškova za 18 novih lekova na recept
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Beta pre 6 satijoš 45 povezanih