Povezane vesti

Marija Kuljić ogorčena na ćerke: „Hodam uz pomoć štapa“ „KAD MI NIJE DOBRO NI KOD DOKTORA DA ME ODVEDU“

Marija Kuljić ogorčena na ćerke: „Hodam uz pomoć štapa“ „KAD MI NIJE DOBRO NI KOD DOKTORA DA ME ODVEDU“

Svet & Skandal pre 2 sata
Marija Kuljić majka je tri ćerke, kojima je posvetila svoj život, vodeći računa o njima, a poseban angažman uložila je u Miljaninog sina Željka, koji je njena najveća ljubav. Ipak, sada se na svom Instagramu oglasila i otkrila kako zaista stvari stoje u… »
"Ni kod doktora neće da me odvedu" Marija Kulić ogorčena na ćerke: Jedva hodam sa štapom, a one...

"Ni kod doktora neće da me odvedu" Marija Kulić ogorčena na ćerke: Jedva hodam sa štapom, a one...

Kurir pre 7 sati
Marija Kulić požrtvovana je majka, supruga i baka, a sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je otkrila da je u lošem zdravstvenom stanju, a pomoć od svojih ćerki nema. - Da sve bude lepo, da budu zadovoljni. Na kraju ni hvala. Kada sam… »
Marija Kulić hoda uz pomoć štapa, stanje joj se pogoršalo: Ogorčena na ćerke "Nema ko do lekara da me odvede"

Marija Kulić hoda uz pomoć štapa, stanje joj se pogoršalo: Ogorčena na ćerke "Nema ko do lekara da me odvede"

Mondo pre 7 sati
Marija Kuljić ima tri ćerke, a u javnosti je postala poznata kao majka rijaliti učesnice Miljane Kulić. Ova temperamentna Nišlijka poseban angažman uložila je u odgajanje Miljaninog sina Željka, koji je njena najveća ljubav. Ipak, sada se na Instagramu… »
Hoda pomoć štapa! Mariji Kulić pogoršano zdravstveno stanje, ona zakukala: "Nema ko do lekara da me odvede"

Hoda pomoć štapa! Mariji Kulić pogoršano zdravstveno stanje, ona zakukala: "Nema ko do lekara da me odvede"

Telegraf pre 8 sati
Marija Kulić, majka tri ćerke kojima je posvetila čitav život, oglasila se na Instagramu i ogolila dušu. Njena najnovija objava konačno otkriva kako zaista stoje stvari u njihovom odnosu i šta se dešava iza zatvorenih vrata. Ona je priznala koliko se… »
"SAD kad mi nije dobro ni kod doktora da me odvedu" Marija Kuljić ogorčena na ćerke: "Hodam uz pomoć štapa"

"SAD kad mi nije dobro ni kod doktora da me odvedu" Marija Kuljić ogorčena na ćerke: "Hodam uz pomoć štapa"

Blic pre 8 sati
Marija Kulić je majka tri ćerke i posvećena je svom unuku Željku, za kog kaže da je njena najveća ljubav. Ona se požalila na Instagramu da je njene ćerke ne posećuju niti vode kod doktora sada kada je bolesna i ima problem sa kičmom. Marija Kuljić majka… »

Vesti dana »