Povezane vesti

"Pogledao ju je i rekao nekoliko reči": Jeziva ispovest o tragediji koju je Hajdi doživela u Beogradu

"Pogledao ju je i rekao nekoliko reči": Jeziva ispovest o tragediji koju je Hajdi doživela u Beogradu

Mondo pre 22 sata
Boravak u Beogradu ostavio je snažan utisak na bivše UFC borce Majkla Bispinga i Pola Feldera, koji su u svom podkastu " Believe You Me" govorili o iskustvima tokom boravka u srpskoj prestonici. Ipak, jedna situacija posebno im je ostala u sećanju -… »
Trauma voditeljke UFC-a u Beogradu: Rekao joj je par reči i umro

Trauma voditeljke UFC-a u Beogradu: Rekao joj je par reči i umro

Sport klub pre 23 sata
Kada su se vratili kućama, Majkl Bisping u Englesku, a Pol Felder u Sjedinjene Države, dvojica bivših MMA boraca iznela su u novoj epizodi podkasta "Belive You Me" utiske o Beogradu i Beograđanima. Ali, pre svega, ispričali su publici o jednom… »
Trauma voditeljke UFC u Beogradu o kojoj se priča u svetu: Rekao joj je nekoliko reči i umro

Trauma voditeljke UFC u Beogradu o kojoj se priča u svetu: Rekao joj je nekoliko reči i umro

Nova pre 22 sata
Majkl Bisping i Pol Felder, nekadašnji UFC borci, po povratku iz Beograda govorili su u podkastu "Believe You Me" o iskustvima iz srpske prestonice, a najveći utisak na njih ostavila je jeziva saobraćajna nesreća kojoj je indirektno prisustvovala njihova… »
Tragedija tokom UFC događaja u Beogradu, poznata voditeljka doživela nesreću: "Ležao je pored i preminuo"

Tragedija tokom UFC događaja u Beogradu, poznata voditeljka doživela nesreću: "Ležao je pored i preminuo"

Telegraf pre 23 sata
Utisci nakon prvog UFC Fight Night događaja u Beogradu polako se sležu, Srbija je ispratila veliki broj domaćoih boraca i neke neverovatne duele, a mogli smo da proslavimo i čak pet pobeda, od kojih su najvažnije upisali prekaljeni Aleksandar Rakić i… »

Vesti dana »