Povezane vesti

„Tu scenu su snimili dok sam igrao sa Đokovićem“: Dvostrukog grend slem finalistu čuveni superheroj podsetio na Novaka

„Tu scenu su snimili dok sam igrao sa Đokovićem“: Dvostrukog grend slem finalistu čuveni superheroj podsetio na Novaka

Danas pre 6 sati
Novak Đoković svakako spada među najveće atlete u svetu tenisa i njegova gipkost decenijama oduševljava ljubitelje ovog sporta. To je ponovo istakao grčki teniser Stefanos Cicipas, koji je bio prinuđen da igra kvalifikacije na mastersu u Montrealu, a… »
(VIDEO): „Scena iz Spajdermena je snimana u mom meču sa Novakom“

(VIDEO): „Scena iz Spajdermena je snimana u mom meču sa Novakom“

Sport klub pre 7 sati
Stefanos Cicipas danas igra derbi drugog kola mastersa u Montrealu protiv Žoaoa Fonseke. Grk se na Tviteru našalio na temu novog filmskog hita, ali i kvaliteta Novaka Đokovića. – Konačno sam gledao Spajdermena – otkrio je da je video poslednji film iz… »
Cicipas uporedio Novaka sa Spajdermenom

Cicipas uporedio Novaka sa Spajdermenom

Euronews pre 7 sati
Stefanos Cicipas još jednom je pokazao da ume da nasmeje ljubitelje tenisa, a ovog puta inspiraciju je pronašao u bioskopu, i to zbog Novaka Đokovića. Grčki teniser je, nakon pobede u prvom kolu kvalifikacija za masters u Montrealu, odlučio da pogleda… »
"Gledao sam Spajdermena, podsetio me na Đokovića" VIDEO

"Gledao sam Spajdermena, podsetio me na Đokovića" VIDEO

B92 pre 10 sati
Stefanos Cicipas izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama pošto je posle gledanja novog filma o Spajdermenu uporedio odbranu Novaka Đokovića sa akrobacijama čuvenog superheroja. Grčki teniser Stefanos Cicipas ponovo je privukao pažnju objavom na… »

Vesti dana »