Povezane vesti
„Tu scenu su snimili dok sam igrao sa Đokovićem“: Dvostrukog grend slem finalistu čuveni superheroj podsetio na Novaka
Danas pre 6 sati
Novak Đoković svakako spada među najveće atlete u svetu tenisa i njegova gipkost decenijama oduševljava ljubitelje ovog sporta. To je ponovo istakao grčki teniser Stefanos Cicipas, koji je bio prinuđen da igra kvalifikacije na mastersu u Montrealu, a… »
(VIDEO): „Scena iz Spajdermena je snimana u mom meču sa Novakom“
Sport klub pre 7 sati
Stefanos Cicipas danas igra derbi drugog kola mastersa u Montrealu protiv Žoaoa Fonseke. Grk se na Tviteru našalio na temu novog filmskog hita, ali i kvaliteta Novaka Đokovića. – Konačno sam gledao Spajdermena – otkrio je da je video poslednji film iz… »
Cicipas uporedio Novaka sa Spajdermenom
Euronews pre 7 sati
Stefanos Cicipas još jednom je pokazao da ume da nasmeje ljubitelje tenisa, a ovog puta inspiraciju je pronašao u bioskopu, i to zbog Novaka Đokovića. Grčki teniser je, nakon pobede u prvom kolu kvalifikacija za masters u Montrealu, odlučio da pogleda… »
"Gledao sam Spajdermena, podsetio me na Đokovića" VIDEO
B92 pre 10 sati
Stefanos Cicipas izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama pošto je posle gledanja novog filma o Spajdermenu uporedio odbranu Novaka Đokovića sa akrobacijama čuvenog superheroja. Grčki teniser Stefanos Cicipas ponovo je privukao pažnju objavom na… »
Vesti dana »
Snimak požara u Deliblatskoj peščari: Crni dim prekrio nebo, vidi se iz južnog Banata i Beograda VIDEO
Nova pre 18 minutajoš 50 povezanih
(Foto, video) Istorijska suša ogolila tajne Dunava! Od potopljene nacističke flote sa eksplozivom do drevnog mamuta: Evo šta je moćna reka krila vekovima
Blic pre 15 satijoš 76 povezanih
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Ekapija pre 4 satijoš 45 povezanih
Evropa i Superliga na Marakani: Evo kada i gde možete do ulaznica za naredne mečeve
Kurir pre 43 minutajoš 24 povezane