Povezane vesti

Moj DM: pet dana, pet kupona u znaku ženskog zdravlja

Moj DM: pet dana, pet kupona u znaku ženskog zdravlja

Mondo pre 8 sati
Kada takvi mali koraci postanu deo naše rutine, oni s vremenom donose važnu promenu. U svojim brojnim inicijativama dm podseća na to koliko je važno da zdravlje bude deo naše svakodnevice. Upravo zato od 3. do 7. avgusta dm je pripremio posebnu promociju… »
Moj dm: Pet dana, pet kupona u znaku ženskog zdravlja

Nedeljnik pre 8 sati
Briga o zdravlju gradi se malim, svakodnevnim navikama i odlukama koje donosimo za svoju dobrobit. Kada takvi mali koraci postanu deo naše rutine, oni s vremenom donose važnu promenu. U svojim brojnim inicijativama dm podseća na to koliko je važno da… »

Nova pre 9 sati
Briga o zdravlju gradi se malim, svakodnevnim navikama i odlukama koje donosimo za svoju dobrobit. Kada takvi mali koraci postanu deo naše rutine, oni s vremenom donose važnu promenu. U svojim brojnim inicijativama dm podseća na to koliko je važno da… »
Moj dm: pet dana, pet kupona u znaku ženskog zdravlja

Moj dm: pet dana, pet kupona u znaku ženskog zdravlja

Biznis i finansije pre 10 sati
1 Briga o zdravlju gradi se malim, svakodnevnim navikama i odlukama koje donosimo za svoju dobrobit. Kada takvi mali koraci postanu deo naše rutine, oni s vremenom donose važnu promenu. U svojim brojnim inicijativama dm podseća na to koliko je važno da… »

Vesti dana »