Povezane vesti
Otkriveno ko ima najbolju tajnu službu
B92 pre 1 dan
Britanska tajna obaveštajna služba MI6 je najmoćnija spoljna obaveštajna služba u Evropi, ispred Francuske i Holandije, po istraživanju francuskog lista "L’ Express" sa 60 stručnjaka iz 25 zemalja. Služba MI6 je osvojila 251 poen u istraživanju i dobila… »
Struka je izabrala: Britanska MI6 je najmoćnija evropska strana obaveštajna služba, Slovačka je najslabija
Telegraf pre 1 dan
Lista top 10 najboljih obaveštajnih službi u Evropi. Britanska obaveštajna služba MI6 proglašena je najmoćnijom spoljnom obaveštajnom službom u Evropi, ispred Francuske i Holandije, prema rezultatima stručne procene zasnovane na mišljenju kolega iz… »
Vesti dana »
Nadljudskim naporima vatrogasaca ugašen požar u Bačkoj Palanci. Na terenu je mehanizacija, a situacija na deponiji se i dalje prati!
Dnevnik pre 24 satajoš 47 povezanih
Novo upozorenje RHMZ na nevreme u Srbiji: Ovim delovima zemlje prete pljuskovi sa grmljavinom (foto)
Mondo pre 2 satajoš 57 povezanih
Državni vrh dočekao vatrogasce: U Španiji ste branili ljudske živote, pobedili ste vatrenu stihiju i strah
RTV pre 5 satijoš 28 povezanih
Helikopteri i vatrogasci u borbi s vatrom u Deliblatskoj peščari: Opština Kovin proglasila vanrednu situaciju na delu teritorije
Insajder pre 48 minutajoš 19 povezanih