Povezane vesti

"Ma nek me ubiju, uhvatila me neka svejednoća": Isplivala prepiska Zvicerovih prljavih policajaca: "Čitav me život jure, nek…

"Ma nek me ubiju, uhvatila me neka svejednoća": Isplivala prepiska Zvicerovih prljavih policajaca: "Čitav me život jure, nek…

Blic pre 10 sati
Za Bugarinom je raspisana međunarodna poternica zbog optužbi da je bio član kriminalne organizacije odgovorne za trgovinu kokainom i različita teška krivična dela. Skaj komunikacija otkriva njegovu vezu sa policijskim narko kartelom i učešće u dogovorima… »
"Neka me ubiju, uhvatila me neka svejednoća" Prepiska prljavih policajaca bliskih Zviceru: "Da me hoće više ubiti da počinem"…

"Neka me ubiju, uhvatila me neka svejednoća" Prepiska prljavih policajaca bliskih Zviceru: "Da me hoće više ubiti da počinem"…

Kurir pre 11 sati
Crnogorska policija vrši pretese na teritoriji Podgorice i Kolašina tragajući za odbeglim bivšim policajcem Nebojšom Bugarinom, navodnim saradnikom vođe kavačkog klana Radoja Zvicera. "U okviru ovih aktivnosti izvršeni su pretresi objekata za koje se… »
Traži se policajac za kim je raspisana međunarodna poternica: Opsadno stanje u Crnoj Gori usred letnje sezone

Traži se policajac za kim je raspisana međunarodna poternica: Opsadno stanje u Crnoj Gori usred letnje sezone

Mondo pre 14 sati
Crnogorska policija je danas po nalogu Višeg suda u Podgorici pretresala više stambenih i drugih objekata u Podgorici i Kolašinu u potrazi za međunarodno traženim licima, pišu " Vijesti". Meta akcija bio je odbegli policajac Nebojša Bugarin prema… »
Opsadno stanje u Crnoj Gori: Policija pretresa više lokacija, traži se lice sa Interpolove poternice!

Opsadno stanje u Crnoj Gori: Policija pretresa više lokacija, traži se lice sa Interpolove poternice!

Blic pre 15 sati
Bugarin je bivši policajac za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog navodne povezanosti sa kriminalnom organizacijom i krijumčarenjem kokaina Javnosti je postao poznat nakon što je objavljena fotografija sa poznatim kriminalcima, a Belivuk i… »
Pretresi širom crne gore: Policija traga za prljavim pollicajcem, saradnikom odbeglog Radoja Zvicera! Slikao se u zagrljaju…

Pretresi širom crne gore: Policija traga za prljavim pollicajcem, saradnikom odbeglog Radoja Zvicera! Slikao se u zagrljaju…

Kurir pre 15 sati
Crnogorska policija vrši pretese na teritoriji Podgorice i Kolašinu tragajući za odbeglim Nebojšom Bugarinom, navodnim saradnikom vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, kom se sudi za šverc kokaina. Kako prenose Vijesti, policija je u ovoj akciji pretražila… »

Vesti dana »