Povezane vesti

Vinisijus dobio novu ponudu Real Madrida, pa zaprepastio svet potezom na Instagramu

Vinisijus dobio novu ponudu Real Madrida, pa zaprepastio svet potezom na Instagramu

Telegraf pre 21 dana
Brazilski reprezentativac Vinisijus Žunior je glavna tema prelaznog roka ovog leta i jedna je od potencijalnih "bombi" koje bi mogle da odjeknu. Dugo se već pregovara oko produženja ugovora između njega i Real Madrida, koji je počeo da gubi strpljenje… »
Mijatović upozorava: Bože, koliko sam pogrešio!

Mijatović upozorava: Bože, koliko sam pogrešio!

Hot sport pre 22 dana
Nekadašnji fudbaler i sportski direktor Madriđana veruje da Brazilac ozbiljno razmatra odlazak, dok Arsenal prati zastoj u pregovorima. Predrag Mijatović veruje da zastoj u pregovorima između Vinisijusa Žuniora i Real Madrida nije samo uobičajeno… »
Mijatović o poznatoj temi: "Bože moj, koliko sam pogrešio"

Mijatović o poznatoj temi: "Bože moj, koliko sam pogrešio"

B92 pre 22 dana
I dalje nije jasna sudbina Vinisijusa Žuniora, a o toj temi je pričao Predrag Mijatović. Pominje se da Arsenal sprema napad na Brazilca, koji još uvek nije produžio ugovor sa Realom, a deluje da su pregovori u zastoju. Real nema nameru da se olako… »
"Koliko sam pogrešio" Predrag Mijatović progovorio o pitanju koje zanima sve!

"Koliko sam pogrešio" Predrag Mijatović progovorio o pitanju koje zanima sve!

Večernje novosti pre 22 dana
NEKADAŠNjI potpredsednik Partizana Predrag Mijatović oglasio se i progovorio o gorućoj temi. FOTO: Z. Jovanović Mijatović je govorio o odnosu Real Madrida i Vinisijusa, istakao je da Brazilac nije zainteresovan za produžetak saradnje. Vinisijus je… »
"Bože moj, koliko sam pogrešio..." Oglasio se Predrag Mijatović i odgovorio na pitanje o temi broj jedan!

"Bože moj, koliko sam pogrešio..." Oglasio se Predrag Mijatović i odgovorio na pitanje o temi broj jedan!

Kurir pre 22 dana
Glavna tema ovog leta, kada je reč o fudbalu, jeste potencijalni odlazak Vinisijusa Žuniora iz Real Madrida. Reprezentativac Brazila je stigao u Real pre osam godina, a kako se trenutno čini, sada želi da napusti klub. Prema određenim navodima i… »

Vesti dana »