Povezane vesti

Mijatović upozorava: Bože, koliko sam pogrešio!

Mijatović upozorava: Bože, koliko sam pogrešio!

Hot sport pre 3 sata
Nekadašnji fudbaler i sportski direktor Madriđana veruje da Brazilac ozbiljno razmatra odlazak, dok Arsenal prati zastoj u pregovorima. Predrag Mijatović veruje da zastoj u pregovorima između Vinisijusa Žuniora i Real Madrida nije samo uobičajeno… »
Mijatović o poznatoj temi: "Bože moj, koliko sam pogrešio"

Mijatović o poznatoj temi: "Bože moj, koliko sam pogrešio"

B92 pre 3 sata
I dalje nije jasna sudbina Vinisijusa Žuniora, a o toj temi je pričao Predrag Mijatović. Pominje se da Arsenal sprema napad na Brazilca, koji još uvek nije produžio ugovor sa Realom, a deluje da su pregovori u zastoju. Real nema nameru da se olako… »
"Koliko sam pogrešio" Predrag Mijatović progovorio o pitanju koje zanima sve!

"Koliko sam pogrešio" Predrag Mijatović progovorio o pitanju koje zanima sve!

Večernje novosti pre 3 sata
NEKADAŠNjI potpredsednik Partizana Predrag Mijatović oglasio se i progovorio o gorućoj temi. FOTO: Z. Jovanović Mijatović je govorio o odnosu Real Madrida i Vinisijusa, istakao je da Brazilac nije zainteresovan za produžetak saradnje. Vinisijus je… »
"Bože moj, koliko sam pogrešio..." Oglasio se Predrag Mijatović i odgovorio na pitanje o temi broj jedan!

"Bože moj, koliko sam pogrešio..." Oglasio se Predrag Mijatović i odgovorio na pitanje o temi broj jedan!

Kurir pre 7 sati
Glavna tema ovog leta, kada je reč o fudbalu, jeste potencijalni odlazak Vinisijusa Žuniora iz Real Madrida. Reprezentativac Brazila je stigao u Real pre osam godina, a kako se trenutno čini, sada želi da napusti klub. Prema određenim navodima i… »

Vesti dana »