Povezane vesti

Pronađena devojčica (13) iz Vrbasa za kojom su tragali tri dana

Pronađena devojčica (13) iz Vrbasa za kojom su tragali tri dana

Nova pre 12 sati
Trinaestogodišnja devojčica A. A. (13) koja je nestala u Vrbasu početkom meseca je pronađena, potvrdila je njena tetka. "Pronađena je, sve je u redu, sad idemo iz SUP-a", rekla je ona. Podsetimo, devojčica je nestala u Vrbasu početkom avgusta. Njen… »
Pronađena devojčica (13) iz Vrbasa: Tri dana tragali za njom, vest potvrdila njena tetka

Pronađena devojčica (13) iz Vrbasa: Tri dana tragali za njom, vest potvrdila njena tetka

Blic pre 12 sati
Trinaestogodišnja devojčica A. A. (13) koja je nestala u Vrbasu početkom meseca je pronađena, potvrdila je njena tetka. - Pronađena je, sve je u redu, sad idemo iz SUP-a - rekla je ona. Podsetimo, devojčica je nestala u Vrbasu početkom avgusta. Njen… »
Pronađena nestala devojčica (13) iz Vrbasa: Srećan kraj potrage

Pronađena nestala devojčica (13) iz Vrbasa: Srećan kraj potrage

Mondo pre 13 sati
Pronađena je maloletna devojčica (13) koja je početkom avgusta nestala u Vrbasu, saznaje " Telegraf". Njen nestanak bio je prijavljen u nedelju 2. avgusta. Porodica je bila šokirana kada im je dete nestalo jer im se slična stvar dosad nije dogodila… »
Lepe vesti iz Vrbasa: Pronađena devojčica (13) čiji je nestanak prijavljen u nedelju

Lepe vesti iz Vrbasa: Pronađena devojčica (13) čiji je nestanak prijavljen u nedelju

Telegraf pre 13 sati
Trinaestogodišnja devojčica A. A. koja je nestala u Vrbasu početkom meseca je pronađena, potvrdila je za Telegraf.rs njena tetka. "Pronađena je, sve je u redu, sad idemo iz SUP-a", rekla je ona. Podsetimo, devojčica je nestala u Vrbasu početkom avgusta… »
Pronađena trinaestogodišnja devojčica iz Vrbasa koja je nestala pre tri dana

Pronađena trinaestogodišnja devojčica iz Vrbasa koja je nestala pre tri dana

Newsmax Balkans pre 15 sati
Devojčica Anastasija A. (13), koja je nestala 2. avgusta u Vrbasu je pronađena, nezvanično saznaje portal Newsmax Balkans. Otac nestale devojčice, koji je njen nestanak prijavio policiji, rekao je da nije imao informaciju gde bi njegova ćerka mogla da se… »
Potraga za nestalom devojčicom (13) iz Vrbasa, porodica moli za pomoć: "Jako sam zabrinut, ne znam gde može da bude"

Potraga za nestalom devojčicom (13) iz Vrbasa, porodica moli za pomoć: "Jako sam zabrinut, ne znam gde može da bude"

Newsmax Balkans pre 18 sati
Devojčica Anastasija Arvai (13), koja je nestala 2. avgusta u Vrbasu, još nije pronađena. Njen otac Darko Arvaio je, u razgovoru za portal Newsmax Balkans, rekao da je jako zabrinut. Otac nestale devojčice, koji je nestanak prijavio policiji, dodao je da… »

Vesti dana »