Повезане вести
"Пусти ме, мама, мртав сам": Потресна исповест мајке нашег певача који је погинуо у саобраћајној несрећи
Телеграф пре 1 дан
Мајка покојног музичара Дејана Митровића први пут се огласила након његове трагичне смрти и кроз потресну исповест открила детаље кобног дана када је њен син изгубио живот. Дејан Митровић погинуо је 22. јануара 2024. године у… »
"Ово је најсветије што ми је остало": Потресне речи мајке настрадалог музичара о њиховом последњем разговору
Мондо пре 7 сати
Мајка покојног музичара Дејана Митровића први пут се огласила након његове трагичне смрти и кроз потресну исповест открила детаље кобног дана када је њен син изгубио живот. Дејан Митровић погинуо је 22. јануара 2024. године у… »
"Пусти ме мама, мртав сам..." Срцепарајућа исповест мајке нашег музичара који је погинуо у саобраћајци: Сви унутрашњи органи…
Курир пре 8 сати
"Пусти ме мама, мртав сам" Потресна исповест мајке нашег певача који је пре две године страдао у стравичној несрећи…
Блиц пре 9 сати
Дејан Митровић је погинуо у саобраћајној несрећи на Обреновачком путу, када је други возач прешао у његову траку. Марина, његова мајка, детаљно описује последњи дан и тренутак када је сазнала да је Дејан погинуо. Потресна… »
Вести дана »
Паклене врућине у Србији, широм земље 40 степени: Цела земља у црвеном, али се назире крај топлотног таласа
Мондо пре 38 минутајош 4 повезане
Директор београдског Водовода: Потрошња воде рекордна, призводња може да буде и већа
Данас пре 11 сатијош 1 повезана
Фенербахче се примакао Лиги шампиона, "џелат" Војводине направио корак ка Лиги Европе
Нова пре 5 сатијош 1 повезана
После одлуке Врховног суда, САД вратиле компанијама 100 милијарди долара од Трампових царина
Телеграф пре 4 сатијош 1 повезана
Хаос на путевима у Суботици: У девет несрећа повређено шест особа, полиција из саобраћаја искључила 44 возача
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана