Povezane vesti
"Nisam htela da platim, tukla sam ga i nogama i rukama" Pevačica prebila taksistu, sad prvi put otkrila detalje: Šok!
Kurir pre 1 dan
Poznata pevačica Angellina našla se u centru skandala nakon što je doživela neprijatan sukob sa taksistom koji joj je ponudio da mu ostavi svoju drugaricu umesto toga da mu plati. Inače, ovo je prvi put da pevačica govori na ovu temu, pa je sada otkrila… »
"Tukla sam ga na ulici nogama i rukama": Srpska pevačica prebila taksistu, otkrila šokantne detalje incidenta
Mondo pre 5 sati
Pevačica Angellina je u iskrenom razgovoru otkrila detalj iz privatnog života koji javnost do sada nije znala. Naime, prisetila se neprijatne situacije iz noćnog izlaska kada je sa drugaricama ušla u taksi, gde je zbog neprimerenog ponašanja vozača u… »
Naša pevačica pretukla taksistu! Otkrila šta je prethodilo haosu: "Tukla sam ga nogama i rukama"
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Angelina prvi put je javno govorila o neprijatnoj situaciji koju je doživela sa jednim taksistom u Beogradu, otkrivši da je sve eskaliralo nakon, kako tvrdi, neprimerene ponude koju joj je uputio tokom vožnje. Kako je ispričala, te večeri je sa… »
Šok! Pevačica pretukla taksistu. Sad prvi put otkrila detalje: "Nisam htela da platim, prebila sam ga"
Blic pre 7 sati
Taksista je pokušao da joj otme novac, što je izazvalo fizički sukob na ulici. Angellina je primenila tehnike samoodbrane, oštetila automobil i povredila taksistu, koji je zatim pobegao. Poznata pevačica Angellina našla se u centru skandala nakon što je… »
Vesti dana »
Danas vrhunac toplotnog talasa sa temperaturama do 40 stepeni i tropskim noćima
RTV pre 3 satajoš 2 povezane
Direktor beogradskog Vodovoda: Potrošnja vode rekordna, prizvodnja može da bude i veća
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Zvezdini potencijalni rivali ako izbace Hapoel: Veljko Simić strelac važnog gola za Sabah
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Trampova administracija vratila kompanijama 100 milijardi dolara zbog nezakonito naplaćenih carina
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Haos na putevima kod Subotice: Devet udesa, šestoro povređenih, osam pijanih vozača završilo na trežnjenju
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana