Povezane vesti
Od mikrofona do vulkanizerske radnje! Naša pevačica otkrila kako je zarađivala za život: Plata mi je bila 500 maraka
Kurir pre 6 sati
Iako je decenijama važila za jednu od najcenjenijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, Maja Odžaklijevska je početkom devedesetih bila prinuđena da se povuče sa estrade i potraži posao koji nije imao nikakve veze sa muzikom. Zbog teške ekonomske… »
Naša pevačica napustila estradu i zaposlila se u vulkanizerskoj radnji: "Plata mi je bila 500 maraka"
Telegraf pre 6 sati
Iako je decenijama važila za jednu od najcenjenijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, Maja Odžaklijevska je početkom devedesetih bila prinuđena da se povuče sa estrade i potraži posao koji nije imao nikakve veze sa muzikom. Zbog teške ekonomske… »
Bila je mega popularna, a onda napustila estradu i zaposlila se u vulkanizerskoj radnji: "Plata mi je bila 500 maraka"
Blic pre 7 sati
Prihvatila je posao u vulkanizerskoj radnji, gde je radila kao nadzorni organ i pokazala se izuzetno vrednom. Njena plata iznosila je oko 500 maraka, što je znatno manje od novca koji je zarađivala kao pevačica, ali je bila zahvalna na poštenoj zaradi… »
Vesti dana »
U Srbiji i danas pretežno sunčano i veoma toplo, temperature do 40 stepeni
Nova pre 4 satijoš 2 povezane
Potrošnja vode u Beogradu blizu rekordne: "Plastični bazeni posebno veliko opterećenje"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zvezdini potencijalni rivali ako izbace Hapoel: Veljko Simić strelac važnog gola za Sabah
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Trampova administracija vratila kompanijama 100 milijardi dolara zbog nezakonito naplaćenih carina
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Haos na putevima u Subotici: U devet nesreća povređeno šest osoba, policija iz saobraćaja isključila 44 vozača
Blic pre 4 satijoš 1 povezana