Povezane vesti

Sekunde su odlučivale o životu! Neviđena drama kod Vranja: Bobana ujeo stršljen, za par minuta se samo srušio: Ja ću da umrem…

Sekunde su odlučivale o životu! Neviđena drama kod Vranja: Bobana ujeo stršljen, za par minuta se samo srušio: Ja ću da umrem…

Dnevnik pre 13 sati
Boban Stošić iz sela Ćukovac kod Vranja imao je bliski susret sa stršljenom dok je u šumi skupljao drva. Stošić je jedva izvukao živu glavu, navodi RTV Vranje. Sve se desilo u šumi iznad sela Bujkovac kod Vranjske Banje. Prilikom seče ogrevnog drveta… »
"Umreću": Bobana ubo stršljen dok je sekao drva, a onda se odjednom srušio: Sekunde ga delile od smrti, lekari ga spuštali…

"Umreću": Bobana ubo stršljen dok je sekao drva, a onda se odjednom srušio: Sekunde ga delile od smrti, lekari ga spuštali…

Blic pre 13 sati
Uprkos rukavicama, insekt ga je uboo i ubrzo su nastupile snažne alergijske reakcije zbog kojih je pao u polusvesno stanje Brza reakcija prijatelja i ekipe Hitne pomoći, koja je stigla i do teškog terena koristeći traktor, spasila mu je život Boban… »
"Ja ću da umrem": Bobana ubo stršljen u šumi, osetio svrab i srušio se. Doktorka apeluje, ovo nosite sa sobom.

"Ja ću da umrem": Bobana ubo stršljen u šumi, osetio svrab i srušio se. Doktorka apeluje, ovo nosite sa sobom.

Telegraf pre 14 sati
Spuštali ga traktorom. Boban Stošić iz sela Ćukovac kod Vranja imao je bliski susret sa stršljenom dok je u šumi skupljao drva. Stošić je jedva izvukao živu glavu, navodi RTV Vranje. Sve se desilo u šumi iznad sela Buјkovac kod Vranjske Banje. Prilikom… »

Vesti dana »