Povezane vesti

"U meni je ostala lopta veličine bebine glave"! Jeziva ispovest Vesne de Vinča: 21 godinu nosila blizanca u sebi

"U meni je ostala lopta veličine bebine glave"! Jeziva ispovest Vesne de Vinča: 21 godinu nosila blizanca u sebi

Kurir pre 1 sat
Vesna de Vinča otkrila je da se tokom svojih 68 godina života čak 14 puta našla na ivici smrti. Nedavno je ispričala jednu od najdramatičnijih situacija kroz koje je prošla, a koja je posebno potresla njenu porodicu. - Kao embrion bila sam blizanac, ali… »
Slavna Srpkinja u sebi nosila tumor veličine bebine glave: Mogao da eksplodira svakog časa, hitno operisana

Slavna Srpkinja u sebi nosila tumor veličine bebine glave: Mogao da eksplodira svakog časa, hitno operisana

Mondo pre 4 sati
Voditeljka i vlasnica organizacija "Mis Srbija" i "Mis Crna Gora", Vesna de Vinča, u prošlosti je više puta govorila o nedaćama sa kojima se suočavala, ali i o traumama koje su joj obeležile život. Vesna je priznala da je za svojih 68 godina čak 14 puta… »
"Porodici sam poručila - ne želim da umrem" Voditeljka o najvećoj intimi: "Doktori su odmah zakazali operaciju kad su shvatili…

"Porodici sam poručila - ne želim da umrem" Voditeljka o najvećoj intimi: "Doktori su odmah zakazali operaciju kad su shvatili…

Blic pre 5 sati
Vesna je pokazala veliku snagu duha i optimizam. Putovanja su joj izuzetno važna; smatra ih svojom religijom i uživa u avanturama širom sveta. Voditeljka i vlasnica organizacija "Mis Srbija" i "Mis Crna Gora", Vesna de Vinča, tokom života se susrela sa… »

Vesti dana »