Povezane vesti

Ivana Španović neće u penziju, juri medalju u novoj disciplini: Progovorila o izazovima, rekordima i Evropskom prvenstvu

Ivana Španović neće u penziju, juri medalju u novoj disciplini: Progovorila o izazovima, rekordima i Evropskom prvenstvu

Nova pre 2 sata
Ivana Španović, srpska atletičarka i rekorderka u skoku udalj, uoči takmičenja u troskoku na Evropskom prvenstvu u Birmingemu pričala o formi, planovima i o tome da li će uskoro okačiti sprinterice o klin. Kada se otvori biografija Ivane Španović, iza… »
Ivana Španović: Želim još jednu medalju

Danas pre 3 sata
Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da na predstojećem Evropskom prvenstvu u Birmingemu želi da se popne na pobedničko postolje u troskoku i da će dati sve od sebe da to i ostvari. Rekorderka Srbije u skoku udalj je u svojoj novoj disciplini… »
Ivana Španović: Želim da se popnem na pobedničko postolje na Evropskom prvenstvu

Ivana Španović: Želim da se popnem na pobedničko postolje na Evropskom prvenstvu

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da želi da se popne na pobedničko postolje na predstojećem Evropskom prvenstvu u Birmingemu, istakavši da joj je cilj da obori državni rekord. "Ukoliko budem izvela skokove tehnički kako treba… »
Ivana Španović želi još jednu medalju! Pred Evropsko prvenstvo u Birmingemu poručila: Ne manjka mi adrenalina, takmičarskog…

Ivana Španović želi još jednu medalju! Pred Evropsko prvenstvo u Birmingemu poručila: Ne manjka mi adrenalina, takmičarskog…

Dnevnik pre 3 sata
Rekorderka Srbije u skoku udalj Ivana Španović spremno dočekuje početak Evropskog prvenstva u Birmingemu (10–16. avgust) na kom će se takmičiti u troskoku. Kada se otvori biografija Ivane Španović, iza njenog imena stoji 15 medalja sa najvećih seniorskih… »
Ivana Španović juri državni rekord u Birmingemu: Ne manjka mi adrenalina

Ivana Španović juri državni rekord u Birmingemu: Ne manjka mi adrenalina

RTS pre 4 sati
Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je za sajt Srpskog atletskog saveza da će težiti obaranju državnog rekorda i ujedno najboljeg rezultata na svetu ove godine na predstojećem Evropskom prvenstvu u Birmingemu. Evropsko prvenstvo u Birmingemu se… »

Radio sto plus pre 6 sati
Rekorderka Srbije u skoku udalj je u svojoj novoj disciplini, troskoku, tokom letnjeg dela sezone najbolji rezultat ostvarila 26. juna kada je skočila 14,25 metara, dok trenutno najbolji rezultat u Evropi drži Rumunka Dijana Ana Marija Ion sa 14,56… »
Ivana spremna za još jednu veliku medalju: Godine čine svoje, ali i dalje sve ovo obožavam!

Ivana spremna za još jednu veliku medalju: Godine čine svoje, ali i dalje sve ovo obožavam!

Kurir pre 8 sati
Kada se otvori biografija Ivane Španović, iza njenog imena stoji 15 medalja sa najvećih seniorskih takmičenja, a sve su osvojene u skoku udalj. Pored olimpijskih igara i svetskih prvenstava, tu su i šampionati Evrope, na kojima je sedam puta stala na… »
Ivana Španović: "Želim još jednu medalju"

Ivana Španović: "Želim još jednu medalju"

B92 pre 8 sati
Rekorderka u skoku udalj Ivana Španović uoči takmičenja u troskoku na EP u Birmingemu priča o formi, planovima i o tome da li će okačiti sprinterice o klin. Kada se otvori biografija Ivane Španović, iza njenog imena stoji 15 medalja sa najvećih… »
Moćne reči Ivane Španović, najbolja srpska ateltičarka poručila: "Želim još jednu medalju, meni je ovo..."

Moćne reči Ivane Španović, najbolja srpska ateltičarka poručila: "Želim još jednu medalju, meni je ovo..."

Telegraf pre 9 sati
Srpska atletičarka Ivana Španović godinama je sinonim za uspeh u skoku udalj, disciplini u kojoj je osvojila čak 15 medalja na najvećim seniorskim takmičenjima. Ipak, pred Evropsko prvenstvo u Birmingemu nalazi se u potpuno drugačijoj ulozi, sada će se… »

Vesti dana »