Povezane vesti

"Procvetao sam nakon razvoda" Naš pevač krio krah braka, a komšije poručile: "Fin je, a takvi su najgori"

"Procvetao sam nakon razvoda" Naš pevač krio krah braka, a komšije poručile: "Fin je, a takvi su najgori"

Telegraf pre 8 sati
Pevač Bane Mojićević godinama je izbegavao da javno govori o krahu braka sa suprugom Milicom, od koje se zvanično razveo 2020. godine. Njih dvoje imaju sina Radoša i ćerku Mašu, a iako je razvod prošao bez velikih javnih sukoba, pevač je tek kasnije… »
"Procvetao sam nakon: Razvoda!" Naš pevač krio krah braka i napustio porodični dom, a komšije poručile: "Za takve kažu da su…

"Procvetao sam nakon: Razvoda!" Naš pevač krio krah braka i napustio porodični dom, a komšije poručile: "Za takve kažu da su…

Blic pre 11 sati
Problemi u braku postali su javni još 2017. kada je Bane napustio porodični dom. Komšije su potvrdile da je Bane otišao, dok je Milica ostala sa decom u stanu. Pevač Bane Mojićević 2020. godine se i zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina… »
"Nisam imala mesto na telu bez modrice": Pevač krio krah braka, a onda se saznalo šta joj je radila majka

"Nisam imala mesto na telu bez modrice": Pevač krio krah braka, a onda se saznalo šta joj je radila majka

Mondo pre 12 sati
Bane Mojićević iza sebe ima brak sa Milicom, sa kojom je dobio i dvoje dece, sina Radoša i ćerku Mašu. Par je tačku na svoj odnos stavio 2020. godine, a iako je pevač kasnije često govorio u medijima da mu je laknulo kada se razveo, zbog čega su mnogi… »
"Nisam imala mesto na telu bez modrice..." Pevač krah braka krio od svih, a svedočenje njegove bivše žene o nasilju od majke…

"Nisam imala mesto na telu bez modrice..." Pevač krah braka krio od svih, a svedočenje njegove bivše žene o nasilju od majke…

Kurir pre 15 sati
Pevač Bane Mojićević 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, a u braku sa njom je dobio sina i ćerku - Radoša i Mašu. Da odnos Milice i Baneta nije idealan, javnost je prvi put saznala još 2017. godine kada se pročulo da je pevač napustio… »

Vesti dana »