Povezane vesti

Antonio Banderas: Srčani udar je predstavljao inspiraciju za velike životne promene

Antonio Banderas: Srčani udar je predstavljao inspiraciju za velike životne promene

Euronews pre 2 sata
Holivudski glumac Antonio Banderas (65) kaže da je srčani udar koji je doživeo 2017. godine za njega predstavljao prekretnicu i inspiraciju za velike životne promene, uključujući to što je prestao da puši i što je nakon toga odlučio da se preseli u… »
Antonio Banderas: Srčani udar je bio najbolja stvar koja mi se dogodila

Antonio Banderas: Srčani udar je bio najbolja stvar koja mi se dogodila

N1 Info pre 8 sati
Antonio Banderas je otkrio zašto smatra da je srčani udar koji je doživeo 2017. godine bio „najbolja stvar koja mu se dogodila“. Danas 65-godišnji glumac nalazio se u svom domu u Sariju u Engleskoj kada je osetio bolove u grudima. Ubrzo je postalo jasno… »
"Srčani udar je najbolja stvar koja mi se dogodila" Slavni glumac otkrio kako ga je blizak susret sa smrću iz korena promenio

"Srčani udar je najbolja stvar koja mi se dogodila" Slavni glumac otkrio kako ga je blizak susret sa smrću iz korena promenio

Blic pre 8 sati
Porodica i partnerka Nikol Kimpel imaju posebno mesto u njegovom životu, a sa decom održava bliske odnose Materijalne stvari su mu postale nevažne; sada ceni iskustva i jednostavne životne radosti Glumac Antonio Banderas kaže da je tek posle srčanog… »

Vesti dana »