Povezane vesti

"Bilo je noći kad ste mi išli na živce": Hezonja se oglasio na nesvakidašnji način po odlasku iz Reala

"Bilo je noći kad ste mi išli na živce": Hezonja se oglasio na nesvakidašnji način po odlasku iz Reala

Nova pre 3 sata
Mario Hezonja oprostio se od Real Madrida emotivnim pismom upućenim klubu i navijačima, nekoliko dana nakon što je potvrdio da posle četiri godine napušta "kraljevski klub" i vraća se u NBA ligu. Hrvatski reprezentativac istakao je da će period proveden… »
Mario Hezonja se oglasio posle odlaska iz Reala: "Bilo je noći kad ste mi išli na živce..."

Mario Hezonja se oglasio posle odlaska iz Reala: "Bilo je noći kad ste mi išli na živce..."

Telegraf pre 3 sata
Mario Hezonja završio je svoju epizodu u Real Madridu emotivnim pismom upućenim klubu i navijačima. Hrvatski košarkaš pre nekoliko dana potvrdio je odlazak u NBA ligu posle četiri godine provedene u dresu kraljevskog kluba, a sada se oprostio od… »
Emotivni rastanak u Madridu: Mario Hezonja se oprostio od Reala!

Emotivni rastanak u Madridu: Mario Hezonja se oprostio od Reala!

Hot sport pre 4 sati
Mario Hezonja završio je jedno od najuspešnijih poglavlja svoje karijere emotivnom porukom navijačima Real Madrida. Hrvatski košarkaš oprostio se od kraljevskog kluba nakon četiri godine saradnje, zahvalivši saigračima, trenerima, upravi i publici koja… »
"Real se ne napušta, nosi se zauvek!" Hezonja napustio Kraljevski klub, pa emotivnim pismom rasplakao Madrid!

"Real se ne napušta, nosi se zauvek!" Hezonja napustio Kraljevski klub, pa emotivnim pismom rasplakao Madrid!

Kurir pre 5 sati
Mario Hezonja više nije košarkaš Real Madrida, ali ono što je doživeo u dresu kraljevskog kluba očigledno će zauvek ostati u njegovom srcu. Hrvatski reprezentativac (31) ovog leta vratio se u NBA ligu i potpisao za Klivlend Kavalirse, a nakon četiri… »
Hezonja se oprostio od Reala: Odlazim iz svoje kuće

Hezonja se oprostio od Reala: Odlazim iz svoje kuće

Sport klub pre 5 sati
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja zvanično je potvrdio odlazak iz Real Madrida nakon četiri sezone. U emotivnom pismu oprostio se od kluba i navijača, a karijeru nastavlja u NBA ligi, u ekipi Klivlend Kavalirsa. Nakon više nedelja spekulacija, Mario… »
Hezonja se oprostio od Madriđana: Bilo je noći kada sam vas izluđivao, a bilo je i onih kada ste vi mene

Hezonja se oprostio od Madriđana: Bilo je noći kada sam vas izluđivao, a bilo je i onih kada ste vi mene

RTS pre 5 sati
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja zvanično je potvrdio odlazak iz Real Madrida nakon četiri sezone. U emotivnom pismu oprostio se od kluba i navijača, a karijeru nastavlja u NBA ligi, u ekipi Klivlend kavalirsa. Nakon više nedelja spekulacija, Mario… »
Hezonja poslao emotivnu poruku: "Znate kakav sam..."

Hezonja poslao emotivnu poruku: "Znate kakav sam..."

B92 pre 6 sati
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja oprostio se od Real Madrida na društvenim mrežama. Mario Hezonja je na leto 2026. godine i zvanično napustio Real Madrid i vratio se u NBA ligu potpisavši ugovor sa Klivlend Kavalirsima. Hrvatski reprezentativac je u… »

Vesti dana »