Povezane vesti
Muškarac umro nakon ujeda stršljena Tragedija na Paliluli: Insekt ga ubo nekoliko puta
Blic pre 1 sat
Trenutno nema dodatnih poznatih detalja o incidentu Lekari daju savete kako pravilno reagovati u slučaju uboda Tragedija se danas dogodila u naselju Višnjica na beogradskoj Paliluli. Na Milićevom brdu u naselju Šainovac muška osoba preminula je od više… »
Muškarac umro od uboda stršljena! Užas u Beogradu
Kurir pre 1 sat
Jedan muškarac umro je nakon uboda stršljena u Beogradu. Tragedija se dogodila u naselju Višnjica na beogradskoj Paliluli. Drugi detalji, za sada, nisu poznati. Kurir.rs/Telegraf… »
Muškarac preminuo od uboda stršljena: Tragedija u Beogradu
Mondo pre 2 sata
U naselju Višnjica na Paliluli u Beogradu je muškarac preminuo od uboda stršljena, saznaje " Telegraf". Stršljen je više puta ubo muškarca koji je preminuo od posledica ubadanja. Zasad nisu poznati drugi detalji ni okolnosti pod kojima se dogodila ova… »
Tragedija u Višnjici: Muškarac umro posle više uboda stršljena
Telegraf pre 2 sata
Stanković: Nekada dovoljan samo jedan ubod da dođe do smrtnog ishoda. Tragedija u naselju Višnjica na beogradskoj Paliluli. Na Milićevom brdu u naselju Šainovac muška osoba preminula je od više uboda stršljena, saznaje Telegraf. Drugi detalji, za sada… »
Umalo izgubio život nakon uboda stršljena: „ne znam kako me je Hitna našla u šumi“ – VIDEO
Rešetka pre 9 sati
Letnji meseci donose povećan rizik od uboda insekata, a iako mnogi ne znaju da su alergični, prvi ubod može imati dramatične posledice. Upravo to se dogodilo Bobanu Stošiću iz sela Ćukovac, koji je nakon uboda stršljena u šumi kod Vranjske Banje doživeo… »
Stršljen ubo Bobana dok je sekao drva, Hitna pomoć ga spasila u poslednjem trenutku
Jugmedia pre 11 sati
Boban Stošić iz sela Ćukovac kod Vranjske Banje, jedva je, kako kaže, ostao živ nakon što ga je stršljen ubo u šumi, dok je sekao drva za ogrev. Stošić je za RTV Vranje ispričao da je bio u šumi iznad sela Bujkovac kod Vranjske Banje. Prilikom seče… »
Bobana ujeo stršljen dok je sekao drva u šumi: "Osetio sam svrab i srušio se, ne znam kako me je Hitna pronašla"
Newsmax Balkans pre 14 sati
Boban Stošić iz sela Ćukovac kod Vranjske Banje, jedva je, kako kaže, ostao živ nakon što ga je stršljen ubo u šumi, dok je sekao drva za ogrev. Stošić je za RTV Vranje ispričao da je bio u šumi iznad sela Bujkovac kod Vranjske Banje. Prilikom seče… »
Vesti dana »
Zelenski u subotu stiže u Beograd, ugostiće ga predsednik Vučić (video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Vučić: I vojska pomaže u gašenju požara na prostoru Deliblatske peščare
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Vatrogasci i posada helikoptera dočekani u Beogradu nakon gašenja požara u Španiji
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Operativni tim: Sledeće nedelje novi porast temperature i nastavak toplotnog talasa
N1 Info pre 32 minutajoš 49 povezanih