Povezane vesti
Zašto piće iz staklene flaše ima bolji ukus i šta nauka kaže o tome
BBC News pre 11 sati
Kako vrsta ambalaže utiče na ukus i kvalitet pića i hrane koju volimo i šta sve utiče na odluku potrošača prilikom kupovine. Čekajući mlađu ćerku da završi odbojkaški trening, dok julsko sunce u Beogradu nemilosrdno prži, u želji da se okrepim, seo sam u… »
Danas pre 16 sati
Čekajući mlađu ćerku da završi odbojkaški trening, dok julsko sunce u Beogradu nemilosrdno prži, u želji da se okrepim, seo sam u kafić i tražio hladnu Koka-kolu. Stiže u flaši – staklenoj, a prvi gutljaj kao rukom odagnao je sve muke zbog 38 plus… »
Radio 021 pre 16 sati
Kako vrsta ambalaže utiče na ukus i kvalitet pića i hrane koju volimo i šta sve utiče na odluku potrošača prilikom kupovine. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC Čekajući mlađu ćerku da završi odbojkaški trening, dok julsko sunce u Beogradu… »
Južne vesti pre 16 sati
BBC Čekajući mlađu ćerku da završi odbojkaški trening, dok julsko sunce u Beogradu nemilosrdno prži, u želji da se okrepim, seo sam u kafić i tražio hladnu Koka-kolu. Stiže u flaši – staklenoj, a prvi gutljaj kao rukom odagnao je sve muke zbog 38 plus… »
Vesti dana »
Vučić očekuje ubedljivu pobedu na izborima i ponovo najavljuje veliki skup u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Borac u Banjaluci propustio priliku da ubedljivije slavi sa igračem više
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Vatra stigla do naselja Čardak u Deliblatskoj peščari, zahvaćene kuće
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane
Vukotić o novoj poziciji i podršci Raće Petrovića: "Daje nam savete, falila nam je kreativnost tu..."
Telegraf pre 3 satajoš 4 povezane