Povezane vesti
Zašto piće iz staklene flaše ima bolji ukus i šta nauka kaže o tome
BBC News 06.08.2026
Kako vrsta ambalaže utiče na ukus i kvalitet pića i hrane koju volimo i šta sve utiče na odluku potrošača prilikom kupovine. Čekajući mlađu ćerku da završi odbojkaški trening, dok julsko sunce u Beogradu nemilosrdno prži, u želji da se okrepim, seo sam u… »
Danas 06.08.2026
Čekajući mlađu ćerku da završi odbojkaški trening, dok julsko sunce u Beogradu nemilosrdno prži, u želji da se okrepim, seo sam u kafić i tražio hladnu Koka-kolu. Stiže u flaši – staklenoj, a prvi gutljaj kao rukom odagnao je sve muke zbog 38 plus… »
Radio 021 06.08.2026
Kako vrsta ambalaže utiče na ukus i kvalitet pića i hrane koju volimo i šta sve utiče na odluku potrošača prilikom kupovine. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC Čekajući mlađu ćerku da završi odbojkaški trening, dok julsko sunce u Beogradu… »
Južne vesti 06.08.2026
BBC Čekajući mlađu ćerku da završi odbojkaški trening, dok julsko sunce u Beogradu nemilosrdno prži, u želji da se okrepim, seo sam u kafić i tražio hladnu Koka-kolu. Stiže u flaši – staklenoj, a prvi gutljaj kao rukom odagnao je sve muke zbog 38 plus… »
Vesti dana »
"Istrčali smo u poslednjem trenutku": Urušavanje u Vojvode Vlahovića setilo na Vidovdansku, čiji stanari i dan danas čekaju stanove koje je Grad obećao
Nova pre 2 satajoš 78 povezanih
Studenti-biciklisti stigli u Niš, pristalice SNS se pojavili na mestu dočeka
Jugmedia pre 38 minutajoš 22 povezane
Novinarima CNN-a i MS NOW-a dozvoljen ulazak u Belu kuću nakon sudskog naloga
Insajder pre 3 satajoš 31 povezana
Vremenska prognoza: Sunčano i toplije, krajem dana naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 42 povezane